Sega Chokladsnitt, mjölkfria

200 gram mjölkfritt smör
2,5 dl strösocker
1 msk sirap
3 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
4,5 dl vetemjöl

Ägg
Pärlsocker

Mjölkfria, matberedare

Mixa samman alla ingredienser i en matberedare (eller arbeta ihop degen för hand).

Dela degen i tre delar och rulla ut till längder. Lägg på en bakpappersklädd plåt. Tryck lätt på rullarna och pensla med uppvispat ägg. Strö över pärlsocker.

Pärlsocker, ägg, penslade

Grädda 13-15 min i 200 grader.

Gräddade, gott

Låt svalna något. Skär sedan sneda snitt med en vass kniv. Förvara torrt.


Klara att servera


Receptet hittade jag här

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0