Julhelgen i korthet

Nu är julen över och barnen sitter just nu och kollar på en Pippi Långstrumps film. Alice var den av oss som sov längst idag, det brukar vara Ville. Jonis började på sitt nya jobb så jag vet inte än vad vi ska göra idag.

Vi har haft en underbar jul, mycket god mat och trevligt sällskap.

Julafton firade vi  tillsammans med Jonis familj. Vi träffade min pappa och sambo hos svärföräldrarna, där fikade och barnen fick öppna julklapparna i från pappa. En överlycklig Ville när han fick en brandkårströja och en brandkårsstation.

Sedan for vi vidare mot Jonis äldsta bror för att fortsätta firandet. När vi kom så var det dags att sätta oss vid bords och äta julmat, Alice åt bra men Ville visade sig från sin sämsta sidan men till slut fick han i sig lite mat. Kalle Anka och hans vänner var givna klockan tre och när klockan var runt fem så knackade det på altandörren. Det var Tomten som kom. Barnen vart väldigt blyga men inga stora tårar kom iallafall. Vi sov kvar över natten, båda barnen sov ganska bra men dessvärre så vaknade Alice med feber. Vi packade ihop och åkte vidare till min syster där vi fick äta lite rester och sedan fick barnen fina julklappar där med.

Barnen fick massor av fina julklappar av släkten. Både leksaker och kläder. Och vet ni, Tomten hade hunnit med och lämnat paket under våran gran och i ett av paketen så låg det en bok om virkning, massa fina mönster.

Igår var vi bara hemma, jag och barnen gick inte ens utanför dörren. Jonis var bara i väg och hämtade min mammas bil. Vi fick ordning på barnens rum igår, fick upp de nya hyllorna och Villes spjälsäng är borttagen. Nu återstår det bara att han ska somna i sin nya stora säng.

Nu ska vi få lite fart på oss här hemma och sedan ut och gå en stund, vi måste lämna tillbaka hiltin vi lånat av föreningen.

Kommentarer
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Låter som om ni haft en riktigt mysig jul och julhelg!!! Och som om ni varit riktigt snälla ;-) Önskar er en fin dag, å naturligtvis ettt gott slut på detta året, nu är det bara att börja ladda inför 2011 ;-) KRAM <3

2010-12-27 @ 09:44:54
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: mamma

Vad är en hiltin? Om Jonis vill åka lite finare så hänger dom snygga fälgarna utanför dörren. Bilen ser lite snyggare ut med dom ;)

2010-12-27 @ 15:54:25
URL: http://tinezza.blogg.se/
Postat av: britta bloggar

Låter mysigt, god fortsättning!

2010-12-27 @ 22:13:16
URL: http://brittabloggar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0