Vab igen

Känns som om jag är mer hemma än på jobbet men det är väl såhär när barnen börjar gå på dagis ordentligt. Tur att man har en förstående chef.

Ville insjuknade igår med magsjuka och i natt har han haft hög feber. Han har i stort sett legat på soffan hela förmiddagen, nu sover han igen. Det gör ont i mitt mammahjärta. När han vaknar så ska han få vätskeersättning så han får ordning på balansen i kroppen. Ett halvt digestivekex har ramlat ner i magen, bättre än ingentingt alls.

Vi tog oss en utflykt till svärföräldrarna igår men när vi väl kom dit så började Ville kräkas så då var det bara att packa ihop och åka hem. Men det var skönt att få komma ut en sväng.

I dag är det alla hjärtans dag och något firande blir det nog inte här. Jag har inte köpt något till Jonis eller barnen men får överösa dem med kärlek. Funderar på om jag ska ta fram falukorv och göra hjärtkorvar och pasta till mat idag. Lite mys kanske man kan få fram i allt det sjuka.

Stor kram till mina underbara läsare idag på alla hjärtans dag!
Men glöm inte bort att vara kärleksfulla resten av året...


Kommentarer
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Ja i år har det varit drygt, magsjukor å influensan vill aldrig ta slut. Jag är rätt däckad av halsont/hosta, men bättre jag än barnen iaf... KRAM <3

2011-02-15 @ 09:16:11
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Linda

Men jösses... vilket rassel med sjukdomar! Nu får ni allt bli friska hela bunten, man kommer ju aldrig våga hälsa på er ;-)

2011-02-15 @ 12:35:33
URL: http://underbargava.blogg.se/
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Nu har jag fått tummen ur å la lilla testtuben på lådan!!! Hoppas ni är kryare å har en fin kväll <3

2011-02-15 @ 19:51:32
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Linda

Hjärtekorv, låter ju gulligt!



Hoppas lillen är piggelin nu igen och att ni andra klarade er! Det är ju som du säger, med dagisbarn blir det lätt så i dessa sjukdomstider...

2011-02-16 @ 15:22:53
URL: http://miss-misschief.blogspot.com
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Så bra att det kom fram <3 KRAM

2011-02-17 @ 07:30:59
URL: http://lurans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0