Maj gad!

Det snurrar på här hemma som vanligt. Min pappa kom pch hämtade barnen vid lunch så Jonis kunde få kurera sig i lugn och ro. Men när jag kom hem så var Jonis fortfarande väldigt dålig. Så jag ringde och ordnade så barnen kunde få sova hos mina svärföräldrar, då slipper Jonis barnen helt och kan koncentrera sig på att bli bättre.

Så direkt när jag kom hem så packade jag väska och sedan åka över och se till att barnen kom hem till svärföräldrarna. Det gör ont att jag inte sett dem så mycket idag. Men jag vet att de har det bra där de är. Mina älskade små troll! <3

Tröttheten som ligger över mig är hemsk så jag ska gå på dejt redan nu. Men när jag jobbat klart mina 10 timmar imorgon så går jag på semester. Så efterlängtad!!

Kommentarer
Postat av: Linda

Härligt med semester! Den är du verkligen värd! Hoppas Jonis snabbt kryar på sig :-)

2011-07-28 @ 21:10:16
URL: http://underbargava.blogg.se/
Postat av: sophie - Vi 3 mot världen!

Ja men gud ja! Vad läskigt det är när det gått en hel dag utan att man egentligen vetat vilken dag det är haha :) galet förvirrad!

2011-07-28 @ 23:35:52
URL: http://www.vi3motvarlden.blogg.
Postat av: sophie - Vi 3 mot världen!

Å just de! Vattnet! Det är faktiskt helt ok, 25 grader :)

2011-07-28 @ 23:36:30
URL: http://www.vi3motvarlden.blogg.
Postat av: sophie - Vi 3 mot världen!

Tack! Åh visst är det mysigt :) Lite bebissugen blir jag allt ;)Jag prisar högläsning. Böcker överhuvudtaget. Jag läser språk och språkutveckling som inriktning på min lärarutbildning och har läst en hel del barnlitteraturkuser så jag matar mina barn med böcker haha ;) Men ja, man kan få ut så himla mycket av det! Underbart :)Hoppas du får en bra fredagskväll!

2011-07-29 @ 19:56:49
URL: http://www.vi3motvarlden.blogg.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0