Pinsam mamma?

Efter vi hade ätit middag så tog jag med mig Ville på ett äventyr. Vi cyklade upp till min mamma, hon kom hem från båten igår och det var längesedan jag träffade henne. Väl där så sprang Ville omkring i trädgården och plockade smultron, jag visade även honom hur man trädde upp smultronen på ett strå. Han vart överlycklig och i den situationen önskade jag att jag hade en kamera till hands. Det var ett "kodakmoment"!

På vägen hem så började jag plinga med ringklockan, första plingen så säger Ville -"Mammaaa!". Andra gången likaså. Tredje gången kläcker han ur sig ett tyst! Haha, min söta skrutt!

Och på vägen upp till mamma så peta Ville mig på rumpan och sa "stor", frågade honom om han tyckte att jag hade stor rumpa och fick ett ja som svar. Tack för den! Det är tur att Ville är så söt.

Vi bestämde att det blir en cykeltur imorgon med, det är bra och skönt att få röra mig och Ville älskar att cykla <3

Nu är det en dusch som gäller så jag inte luktar skunk på jobbet imorgon...

puss på er!

Kommentarer
Postat av: Finurliga Fröken

va mysigt de låter med en cykeltur och att få plocka smultron på tråd. Barn säger ju vad dom tycker och tänker och de kan bli vad som helst =) Men charmigt är de. Kram

2011-06-30 @ 11:03:37
URL: http://finurligafroken.blogspot.com
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

ASG ja nog är det tur de är söta de små :-P

Å näe, ingen storvinnst blev det, men oj så spännande det var... Bara att få hem brevet var en upplevelse, omän vinsten inte ens räcker till att tanka upp bilen fniss KRAM

2011-06-30 @ 12:24:22
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Linda

Klart du är en pinsam mamma, alla har vi någon pinsam förälder genom uppväxten sin? ;-) Du står alltså för den biten verkar det som, ha ha!

2011-06-30 @ 15:40:46
URL: http://underbargava.blogg.se/
Postat av: Linda

Önskar backarna här vore mindre, då skulle jag också cykla. Som det är nu så skulle jag bara dra cykeln. Inte lika kul ju. :-DJag har också en stor rumpa. Och jag är gammal. Och något mer mindre trevligt.Se, men jag visste väl att det är något med myggen i år!

2011-06-30 @ 16:51:04
URL: http://miss-misschief.blogspot.com
Postat av: Linda

Ha ha! Stackars V o A med två pinsamma föräldrar ;-)2011-07-01 @ 20:26:51
URL: http://underbargava.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0