Lördag

Det har varit en rolig och händelserik dag, Ikea besök med tre ungar med viljor. Men som hade öronen med sig idag, så roligt att se kusinerna leka så bra tillsammans. Lunch intogs och de stora barnen åt bra men Alice åt som en myra. Varsin ballong och klubba fick de med sig från köpcentrumet.

Väl hemma igen så kom Jens över och nu är det så fint på barnens rum. Vi har verkligen valt rätt tapet. Bilder kommer... När tapetseringen var klar så kom mamma och bernt över. Det beställdes hem pizza och det vart en riktig skönt avslutning på dagen.

Nu har vi kollat på avsnitt 5 på säsong 2 av The walking dead, måste nu vänta på nästa spännande avsnitt. Någon som vet hur många avsnitt/säsonger det blir? Syftar på dig, Linda.

Nu ska jag ta mobilen och krypa ner i sängen och spela lite wordfued, Millexa för den som vill. Söndagen hoppas jag blir lika mysig som idag!

Kommentarer
Postat av: fröken K | vill bli amatörfotograf

Hoppas du haft en härlig helg.

SV:Oh yes. Jag har kvar några bilder från de där festerna. Kanske jag ska utpressa dig. ;) Hehe, nej då. Vi borde ju ses och prata gamla minnen och kolla på gamla kort. Jag minns våra baklängesfester och Spice Girls. Har inga bilder därifrån dock. :(

Jag har dig på Bloglovin också.

2011-11-20 @ 19:35:55
URL: http://facutvivas1.wordpress.com
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Lät som du haft en mysig helg <3 Och så trist att du inte fick in sista nummret på bingolotten å vann, vi satt här utan att vinna vi med... men vi ska göra ett nytt fösök till uppesittaren innan jul, då är det tradition att spela bingolotto här :-D KRAM

2011-11-21 @ 08:18:33
URL: http://lurans.blogg.ses
Postat av: Linda

Läser ikapp mig o ni verkar haft en mysig helg tillsammans!

Spännande, vill se trollens rum när ni möblerat till det så man ser helheten - härliga färger i tapeten iaf!

2011-11-21 @ 10:10:50
URL: http://underbargava.blogg.se/
Postat av: Fnulan

Åååå det är du!!!!! =)=)=)

Allt som ska göras för att det ska bi en lyckad helg är lite Ikea ;)

Kram

2011-11-21 @ 21:01:32
URL: http://www.fnulan.se
Postat av: Linda

13! Denna säsong består av 13 avsnitt och de har börjat på säsong nummer 3 (enligt imdb). Men, och håll i dig: efter 27 november gör de ett juluppehåll till.... 12 februari!! Vi får titta på webisoderna istället, eller har ni redan sett t.ex. denna: http://blogs.amctv.com/the-walking-dead/2011/10/the-walking-dead-webisodes-video.php ?Och jag vill se bilder på tapetseringen! Eftersom vi letar nytt boende kommer jag ju inte att fixa med sonens rum än så jag får kika på hur andra gör. :-)

2011-11-21 @ 23:43:51
URL: http://miss-misschief.blogspot.com
Postat av: Linda

Jo, det lär beröra oss också för om inga avsnitt visas i USA så visas inga i Sverige heller. ;-)

2011-11-22 @ 09:37:57
URL: http://miss-misschief.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0