Baken bak

Idag har varit en sådan dag att jag har haft baken bak oavsett hur jag skulle ha gjort, lite spännande dag på jobbet. Men annars så har dagen rullat på och eftermiddagen har svischat förbi.

Imorgon så ska vi in till Västerås och gå på fortsättningen på TAKK. Jag är nyfiken på vad det ska handla om imorgon, ska ta med mig häftet och läsa på lite mer på jobbet. Det börjar bli ganska tummat nu. Ville har lärt sig teckna olika frukter och även säga dem!Snuvbaciller har hoppat på mig och jag känner mig ganska så slagen, träningen blir lidande och samtidigt så försöker jag tänka på kosten. Nu får banne mig bacillerna ta och försvinna så jag kan få köra ett hårt träningspass. Vardagsmotionen försöker jag få in, så som springa/gå i trappor i stället för hissen.
Jag har inga mått att bjuda på denna vecka, kan lägga upp förra veckans men det känns lite förlegat. Jag måste ta mig i kragen om jag ska vara fit 2012.

Kommentarer
Postat av: Linda

duckar för bloggboken Något jag inte vill ha, den skulle aldrig lämna mitt hus om den kom in är jag rädd för. Tiden till att skriva i den? Nää!Skit med baciller igen, var du inte nyss sjuker?Puss o kläm hjärtat mitt, måste se till och ringa dig nån dag - VERKLIGEN min tur nu!!!

2011-10-24 @ 22:19:53
URL: http://underbargava.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0