Julfirande gånger tre

Nu är julen över och vi har firat i dagarna tre.
 
Julafton - Vi började med att öppna julklapparna som tomten hade lagt under granen under natten. Barnen vart väldigt nöjda och sedan åt vi frukost och gjorde oss i ordning för mer julfirande. Fika hemma hos min pappa på förmiddagen tillsammans med svärföräldrarna. Barnen fick öppna sina julklappar som de fått utav morfar och Eva, när alla var nöjda så åkte vi hem till svärföräldrarna där vi lagade mat och åt gott. Tomten hittade även hem till dem och Ville luskade ut ganska fort vem som var tomte så nästa år måste vi ha någon utomstående, det kommer sätta lite snurr på han hjärna. kvällen så åkte vi hem och barnen lekte fint med julklappar.
 
Juldagen - Dagen gick både i sorgen och kärlekens tecken. Bernt somnade in efter att kämpat mot cancern i bukspottskörteln. Vi samlades hos min mormor och morfar där vi firade jul tillsammans. Det är tur att barn lättar upp stämmningen och skönt att se deras glädje. Saknaden fanns där hela tiden.. När firandet där var över så förflyttade vi oss till min syster och åt rester av deras julmat. Det var väldigt skönt att umgås med alla en dag som denna.
 
Annandag jul - Idag har vi varit hem till svärföräldrarna och firat en tredje jul. Denna gång tillsammans med Jonis syskon med familjer. Mysigt att umgås allesammans och god mat medan snön föll vackert utomhus. Tack och lov så var det ingen julmat utan en god kycklinggryta med ris. Efter maten så spelade vi julklappsspelet och jag vann julsängkläder och en ask choklad. När alla var nöjda så promenerade vi ner till Jonis bror för att inspektera han nya lya. Nu sover barnen så nöjda efter att fått så fina julklappar.
 
Mitt i all sorg finns ett ljus, idag fick vi veta att barnen kommer få en kusin i juli. Så roligt! <3
 

Imorgon så ska vi ge oss ut i reavärlden
och leta rätt på en present åt pappa som
fyller år här i mellandagarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0