39.4

Det är tråkigt att sortera kläder, har fått ihop 5 willyspappåsar med kläder som ska fotograferas och läggas ut till försäljning. Känns som ett evighetsjobb men det passar bra att göra det nu när Ville är sjuk. Alice fick åka till farmor och farfar för hon var i sitt esse här hemma, Ville tyckte hon var en pain in the ass...

Ville har haft hög feber hela natten och dagen och tack och lov får vi ner den hyggligt med alvedon. 39.4 var sista siffrorna innan han fick feber. Nu sover han igen och jag ska passa på och få upp gardinen. Tänk att det ska vara så svårt att få upp gardiner!

Kommentarer
Postat av: Linda

Nä, ännu fler sjuklingar! Tror halva Sverige har feber och/eller är magsjuka. Hoppas han kryar på sig fort!Och det där med bröllop... Jag är ju lite off just nu (det blir ändring på det igen när flytten är överstökad!!) men vem ska gifta sig?Och kläder ja. Är sugen på att lägga ut en sopsäck med osorterade barnkläder, typ "Hemliga säcken" för 500 spänn eller så. Men det blir nog inte heller gjort detta århundrade...Se nu till att inte bli smittade!

2012-02-21 @ 23:30:19
URL: http://miss-misschief.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0