Gör dagens goda gärning

http://www.webvoter.net/se/vote.cgi?id=87679&language=1

Gå in och rösta på Niklas Granberg, sista dagen att rösta idag.

Kom igen nu babes!

Godmorgon nya veckan!

Denna vecka händer det en massa skoj, imorgon börjar nya upphandlingen och det innebär att jag får nya arbetstider och slutar 1 timme tidigare om dagen. Som jag har väntat och längtat!

Denna vecka ska vi baka lite och städa för på söndag är det kalas här hos oss, lilltjejen ska ha två års kalas. Tyckte nyss hon var en liten bebis? Men så kommer man väl känna för varje år som går?

Jag har tänkt försöka att ta kort på fynden jag har gjorde i fredags, storstäda badrummet grundligt och kanske försöka få hit något fikagäst.

Nu har förkylningen gett sig på bihålerna, försökte spola i lördags kväll men det resulterade bara i massa kväljningsattacker. Blir till att köpa vanlig renässansspray istället och lite nasonex så hoppas jag att det med blir bra.
För som det känns just nu är träningen långt borta... Vägde mig igår kväll och vågen stannade på 67.1 vilket känns ganska bra. Att det fortfarande går åt rätt håll.

Hoppas att ni raringar har fått en bra start på veckan.

Jag längtar efter att få krypa ner i den r...

mms_img75257 (MMS)

Jag längtar efter att få krypa ner i den renbäddade sängen i det nystädade sovrummet.finns det något härligare?


Fyndat barnkläder nu på kvällen. Jag är me...

mms_img16812 (MMS)

Fyndat barnkläder nu på kvällen. Jag är mer än nöjd!


Lite mer om TAKK

Här är en bra sida som beskriver TAKK. Lite som står på sidan är;

"ALTERNATIV OCH KOMPLETTERANDE KOMMUNIKATION (AKK)

När talet inte räcker för att ett barn, en ungdom eller en vuxen ska kunna uttrycka sig kan ett alternativ eller ett komplement till det talade språket behövas."

Just nu håller vi på och lär oss olika färger genom att sortera leksaker i färgordning när vi städar för kvällen. Vi radar t ex upp olika bilar i olika färger och sedan gör vi tecknet för en färg på bil/bilarna som ska plockas undan. Detta tycker Ville är roligt och samtigt får vi in ett lärande och lek i städandet.

De färger vi övar på nu är röd, grön, blå, gul, orange, vit och svart.

Här är en sång om färgerna som vi ska lära oss nästa TAKK gång.


Bloggboken

 

Nu ligger bloggboken på lådan och ska nu hamna långt upp i sverige.

 

Fina Therese på Sockenvägens söta ska

få göra avtryck i den härnäst.


Ett försök till att skrämma bort bacillern...

mms_img18337 (MMS)

Ett försök till att skrämma bort bacillerna, long drink, chips, svampomelett och chokladpudding. Hoppas att det fungerar!


Jag njuter då detta händer sällan <3

mms_img37263 (MMS)

Jag njuter då detta händer sällan <3


En bild säger mer än ord... Jag säger godn...

mms_img69715 (MMS)

En bild säger mer än ord... Jag säger godnatt!


TAKK

Jisses vad idéer man får under kursen, så mycket man skulle vilja göra med TAKK-kursen. Idag har vi fått 101 nya tecken att lära oss. Allt från färger, förskola och kläder.

Förkylningen hänger kvar och så fort DH är slut så är det bums i säng. Jag längtar till min ledighet på torsdag och fredag.

Hoppas ni har haft en bra tisdag!

Godmorgon! Trädet på bilden är så vackert ...

mms_img69149 (MMS)

Godmorgon! Trädet på bilden är så vackert i verkligheten, lampan står nästan mitt i kronan och lyser upp alla gula löv som fortfarande sitter kvar på trädet. Ha en ljuvlig tisdag! Ps, det är dh ikväll!


Baken bak

Idag har varit en sådan dag att jag har haft baken bak oavsett hur jag skulle ha gjort, lite spännande dag på jobbet. Men annars så har dagen rullat på och eftermiddagen har svischat förbi.

Imorgon så ska vi in till Västerås och gå på fortsättningen på TAKK. Jag är nyfiken på vad det ska handla om imorgon, ska ta med mig häftet och läsa på lite mer på jobbet. Det börjar bli ganska tummat nu. Ville har lärt sig teckna olika frukter och även säga dem!



Snuvbaciller har hoppat på mig och jag känner mig ganska så slagen, träningen blir lidande och samtidigt så försöker jag tänka på kosten. Nu får banne mig bacillerna ta och försvinna så jag kan få köra ett hårt träningspass. Vardagsmotionen försöker jag få in, så som springa/gå i trappor i stället för hissen.
Jag har inga mått att bjuda på denna vecka, kan lägga upp förra veckans men det känns lite förlegat. Jag måste ta mig i kragen om jag ska vara fit 2012.

Bloggboken mot nya äventyr

 

Bloggboken vill mot nya äventyr!

Vem vill ha den äran?


Svärfar har roat sig med att bygga ihop al...

mms_img21857 (MMS)

Svärfar har roat sig med att bygga ihop alla dessa legogubbar. Ca 200 st.. Någon som sa att man var väldigt upptagen som pensionär?


Vi tittar på nya kompisar till akvariumet

mms_img70710 (MMS)

Vi tittar på nya kompisar till akvariumet


tinar

Igår var jag på hockey tillsammans med Lina och Lykke, det var längesedan man var i den hallen och det var roligt att få träffa allt folk igen. Men tinat har jag inte gjort än, men önskan att få krypa ner i sängen är stor. Det är dimmigt och mörkt idag, hoppas att solen tittar fram idag. Ha en härlig torsdag!

den sanna glädjen?

En kollega vevade ner rutan och visslade åt mig men när han skulle åka därifrån så fick han kärringstopp. Det fick upp mitt humör lite, tack och lov för underbara kollegor som alltid har ett leende till övers. <3

Karusell

Idag är en dag då många tankar snurrar. Det går inte riktigt ihop med den huvudvärk och feberkänslan jag vaknade med imorse. Men på jobbet är jag, mer på ont... Tankarna handlar om jobb och alla dessa förbannande sjukdomar runt om. Det kommer bli en lång dag...

Bättringsvägen

Jag är på bättringsvägen, vaknade upp utan feber och kraften har börjat återvända.

Barnen är på dagis och jag har hunnit med att ta reda på disken och tvätten. Planerat middag har jag med gjort, här blir det stuvade makaroner och falukorv. Det är längesedan vi åt det och jag är riktigt sugen på den maten.

Något som jag borde ta itu med i helgen är att rensa barnens lådor, Alice börjar växa ur 86 så Villes 92 kläder hamnar i hennes låda på en gång. När blev mina barn så här stora? Måste ta mig in till second hand och köpa lite byxor till både Ville och Alice, gärna några tröjor med.


Feber skrutt

Har frusit och svettas om vartannat hela natten, 2 barn mellan oss inatt. Termometern visade på 38.5 grad imorse när jag vaknade. Så fort klockan blir lite mer kristligt så ska jag ringa svärmor och höra om hon kan ta barnen idag så jag får sova bort skiten.

Ett mer intressantare inlägg blir det inte just nu.

Bacilusker

Jag mår skit, fryser och känner mig riktigt hängig. Har tagit ett varmt, varmt bad och två alvedon. Har banne mig inte tid att bli sjuk! Skrutt!


Nu ska jag grabba tag i sambon och sedan ska vi mäta mig. Efter det hoppar jag nog i säng. Rolig söndag!

Min bror är snäll och lånar ut sin bil så ...

mms_img56893 (MMS)

Min bror är snäll och lånar ut sin bil så jag slipper cykla till jobbet


En stycket tjej som sa tack och godnat väl...

mms_img11588 (MMS)

En stycket tjej som sa tack och godnat väldigt fort efter vällingen. 18.50 så sov hon i soffan. Sötnosen!


Det är lugnt på jobbet, hoppas att det int...

mms_img72187 (MMS)

Det är lugnt på jobbet, hoppas att det inte blir någon mer körning innan jag slutar. Jag ska bara hem och byta om för att sedan åka och träna. Heja!


I'm alive!

Jag lever, vardagen rullar på här hemma. Idag har jag varit ledig och den har spenderats av köp av vinterskor och kvalitetstid med familj.

Träning har jag med hunnit med och jag är härligt slutkörd. Jag gillar MBC och träningsledaren Anna!

Nu ska jag krypa ner i sängen så jag är laddad med sömn inför helgens arbete. Nästsista helgen innan jag slipper helger helt.

Trafikolycka på E18, räknar med att komma ...

mms_img69307 (MMS)

Trafikolycka på E18, räknar med att komma härifrån om ca en halvtimme. Så roligt!!


Bakande

Jag har haft en rolig ledig dag. Det har hunnits med mycket, bråkande barn, busande barn, griniga barn, bakande barn.

Jag och barnen har bakat kanelbullar, deras bullar vart söta och goda, jag är förundrad över att mitt tålamod klarade av det idag.

Jag bakade även havrebröd, de innehåller linfrön, rågflingor, havregryn, grahamsmjöl, lantbrödsmjöl och lite vetemjöl. Gjorde bullar utav dem idag och degen var riktigt kladdig när jag la den på plåten. Hoppas att det smakar bra, tänkte snart smaka.

Imorgon är det TAKK utbildning och det ska bli roligt och spännande.

Har suttit och tittat igenom bilderna från helgen och dopet, Lina ska få se dem allihop. Hela 408 MB i bilder vart det, men sedan finns det bilder som inte är helt ok. Tacka vet jag bra sajter på internet som man kan skicka filer igenom.

Mycket svammel om ingenting vart det... Tack och godnatt!

Buzz Digster

Ni glömmer väl inte bort att använda och pröva Digster, ange kampanjkoden buzzador.

Nya tankar

Jag ska för ett tag framåt bara köra kondition, kanske några styrkeövningar. Känner att det står still och vill ta itu med fläsket först innan jag tar och stramar upp kroppen.

Så därför vägde eller mätte jag mig igår så förra söndagens siffror står kvar.
Jag är peppad!

Dagen idag har varit bra, 10 minuters intervaller på löpbandet, 15 minuters cykling - intervaller där med. Ställde mig på crossen men efter 3 minuter skakade mina ben för mycket. Så då var det bara att ta mig hem. En skön träningsstund!

Maten har varit bra, dock har vattendrickandet varit dåligt! Bättring!

Träning på schemat

Godmorgon!
Barnen är klädda och nu ska jag åka och träna medans barnen ska få ha det roligt hos sin mormor. Hoppas att ni har fått en bra start på denna vecka. <3

Nu är det inte långt kvar till jag träffar...

Nu är det inte långt kvar till jag träffar min familj. Som jag saknar dem!! När jag pussat och kramat dem så åker vi och äter pannkakor hos min pappa


Frukost ingår när man åker första klass. B...

mms_img52295 (MMS)

Frukost ingår när man åker första klass. Behöver jag säga att kaffen var efterlängtad?


Sitter på tåget som ska ta mig hem och det...

mms_img36229 (MMS)

Sitter på tåget som ska ta mig hem och det blir spännande och se om hur stor försening det blir!


Redo för dopet

mms_img22944 (MMS)

Redo för dopet


Dukat och klart

mms_img34014 (MMS)

Dukat och klart


Det blir inte alltid som man tänkt sig... ...

Det blir inte alltid som man tänkt sig... Det fanns inte en tillstymmelse till värme i stugan, så natten har spenderats på linas soffa. Nu ska det dukas.


Sitter nu och fredagsmys med underbara vän...

Sitter nu och fredagsmys med underbara vänner. Saknar dock 2 raringar. Du vet att jag tänker på dig. Hoppas att ni har en underbar fredag!


Packad och klar

mms_img42399 (MMS)

Packad och klar


Yr höna

Nu ska jag hoppa ner i sängen, jag tror och hoppas att allt är i ordning inför resan imorgon. Har verkligen varit en yr höna, jag brukar alltid planera och börja packa mycket tidigare än vad som har blivit idag.

Det viktigaste är kameran och presenten. Resterande spelar ingen roll.

Nu ska jag kraschlanda i sängen.

Självklart får ni följa med på resan, puss och kram på er!

Gissning?

Någon som vill gissa på hur många mil det vart?

Det har verkligen gått i ett idag, roligt med många trevliga kunder. Men nu är jag helt slut. Jag önskar att jag hade kommit ihåg att ställa klockan rätt imorse, hade en träningstid inbokad men det var tur det för det har varit en knölnatt.

Nu ska jag kolla på Grey's, lite jobbigt att alla bra serier börjar nu för helst av allt skulle jag vilja krypa ner i sängen och sova...

Har ni haft en bra dag sötnosar?

30 mil redan och jag har 3 timmar kvar att...

30 mil redan och jag har 3 timmar kvar att jobba... Någon gissning på vad det kommer att sluta på?


Det verkar bli många mil idag. Redan varit...

mms_img33250 (MMS)

Det verkar bli många mil idag. Redan varit i västerås och nu är jag på väg till fagersta


Hem till gården och kaffe på min lunchrast...

mms_img20354 (MMS)

Hem till gården och kaffe på min lunchrast. Jag har det bra!


Söndagens mått

Som ni vet mäter och väger jag mig på kvällen, men kommer byta till morgonen när jag väl slutar jobba helg.

Vikt 67.9 -0.5

Överarm 30 +0.5
Över bröst 89 -1
Under bröst 79 -2.5
Midja 80.5 -0.5
Mammamage 93
Höft 98 +2
Rumpa 102 -1
Lår 63.5 -0.5
Vad 39.5 +1

Jag utgår från startresultaten och sedan var veckan som var riktigt dålig med motion.

Men dagen idag har varit bra i mat, vatten och träning. Jag kan gå och lägga mig och vara nöjd. Återstår och se om man kommer upp ur sängen.. Haha!

Hur har det gått för dig Linda?

Krypande

Jag var ju så smart att jag glömde strecha efter träningen och det gör att träningsvärken börjar komma krypandes, på gott och ont.

Men jag har inte suttit många minuter på hela dagen, har varit fullt upp hela tiden. För efter träningen så mötte jag upp min syster för en lunch, när maten var uppäten så gick vi vidare till affären för att handla lite till grytan som jag hade tänkt göra.

Hem, laga grytan och pratade med min mormor och morfar som var på besök. Samtidigt så skrev jag shoppinglistan så jag kunde storhandla. Så fort Jonis kom hem så åkte jag och mormor och morfar iväg och handlade.

Nu är allt inpackat i skåp, frys och skafferi och barnen har ätit sin välling. Lite sent men det är inget att göra åt nu.
Ska ploppa dem i säng nu. Om beach 2012 kommer i ett eget inlägg senare, även måtten.

Step up





Detta ska jag göra så fort det finns en step up bräda på gymmet.

Min fina Linda <3

Måndag och billös

Träning blir det idag, jag lastar barnen i dubbelvagnen och går upp till gymmet. Så vi ska snart äta lite frukost här hemma och sedan få ordning på allt som ska göras.

På fredag så åker jag ner till skåne, Lykke ska döpas på lördag och det kommer bli en kärleksfull helg. Som jag har längtat!

Nä dags att sätta lite fart här hemma.

Vad har ni på agendan idag?


Testar att mmsblogga

mms_img55455 (MMS)

Testar att mmsblogga


Dagens

Nu börjar träningsvärken komma krypandes och det känns skönt. Jag är i valet och kvalet om jag ska gå och träna imorgon på tiden jag har bokat. Det som drar mig är att det är en tidig tid och ska jag orka dra upp två barn, gå med dem i vagnen upp och sedan träna. Det återstår och se imorgon hur jag gör.

Träningen denna vecka som är bokad är:
Måndag - helkropp styrka
Onsdag - kondition innan jobb
Torsdag - MBC

Vatten har det gått bra och fått i sig maten är godkänd. Ikväll så ska det mätas och vägas, spännande att få se vad som har hänt under denna vecka då det knappt har tränats.

arla söndagsmorgon

Idag var jag upp innan tuppen ens hade galt. Halv sju stod jag på gymmet och körde ett pass. Så nu sitter jag på jobbet och har nyss ätit frukost. En kanonstart på dagen! Nytändning deluxe! Tjoooo! Linda - det fanns ingen stepbräda i något av gymmen, så jag ska kika/tänka om man kan göra det på något annat sätt. Annars så lägger jag in ett önskemål om en stepbräda.

träningsboking

Gymkortet har hittats!!!


i sambons plånbok....
Och han som sa att det inte låg där i..!

RSS 2.0