Fredag igen!

Fredagsmyset började redan imorse, vi hoppade inte ur pyjamasen förräns Jonis kom hem från jobbet vid halv två. Så vi har inte gjort något speciellt utan bara skrotat omkring och pysslat, tittat på tv och lekt.

Sedan packade Ville sin sova-över-väska och vi åkte över till farmor och farfar. Där fick vi lite äpplepaj och vi lekte med lego. Efter ett tag var det dags att åka hem och lämna en riktigt glad Ville. Imorgon så ska Ville och farmor gå på barnteater.

Vi återvände till hemstaden, handlade fredagsmys och pizza. (Ni förstår hur bra det går med milf...)
Alice mös verkligen att få all uppmärksamhet själv, så hon har tokat sig vid matbordet, tokat sig i badet och nu har hon somnat.

Så nu ska vi se om det är något bra på tv medans jag tar fram virkningen, imorgon är det jobb som gäller.

Vet ni vad...
Min underbara sambo har
tappat bort kortet som man
kommer in på gymmet med...


Och det suger verkligen
nu när jag känner att förkylningen
är på väg bort!

Torsdag

Nä, nu får faktiskt den dumma förkylning försvinna. Jag vill inte må dåligt längre!!

Vi har haft fullt upp med allt denna vecka. I måndags så var vi ju, som bekant, till örondoktorn för kontroll av hörseln. Hörseln var utan anmärkning och det var skönt att få höra. Idag på förmiddagen så var jag och klippte mig, vilket var skönt. På eftermiddagen så var vi till storstaden igen för ett besök hos logopeden, lika roligt som förra gången och vi är nu anmälda till en teckenkurs och vi har fått ännu mer idéer på hur vi ska hjälpa Ville på traven med hans språkutveckling.

Jag hade sett fram emot att ta en promenad på eftermiddagen men en huvudvärk satte stopp på det. Blä! Men nya tag imorgon.
Slut på klag nu...

Nu ska jag ställa mig i köket och baka lite muffins till Jonis arbetskamrater, det finns även tvätt att hänga. Imorgon är jag ledig igen. Så härligt!

Btw, mitt varsel är återkallat så jag har jobbet kvar!

Fotograf är Ville, han har gått lös med kameran här hemma.
Så glad över att vi har en digital...


Kämpa

Jag kämpar vidare med Milf men en ful förkylning har hoppat på mig och jag mår piss. Och det märks att jag inte mår så bra för då kom direkt godissugen tillbaka. Så igår gav jag mig men idag ska jag ta en lugn promenad och kanske någon planka, då rör jag på mig iaf.

Men jag är fortfarande peppad då jag märker resultat på kroppen.

Buzzador Digster

Jag kom med i en rolig kampanj och har fått nöjet att få pröva Digster.

Vill ni med pröva så skapa en profil och ange koden buzzador


Bloggboken

Tittade in hos Vi3motvärlden och gissa att jag vart överraskad över att
bloggboken by MammaBea ska komma hem till mig.


Dag på språng

Denna vecka är nästan fyllt till bredden i kalendern, både roliga och mindre roliga saker.

Dagen idag ska spenderas på språng, jag och barnen ska snart bege oss iväg och byta ett par mössor till dem som var lite små. Efter det blir ett stopp hos svärmor där Alice lastas av och vi får lunch. Sedan tillbaka hem för att plocka upp sambon och sedan fara till stora staden för ett besök hos örondoktorn för Villes del. Hörseltest, hör vet vi att han gör men sedan är frågan om hörseln ställer till något med Villes tal.

Off we went!

Resultat

En vecka har gått med träning och kostomläggning. Jag måste bli bättre på att sköta kosten när jag är ledig, alla rutiner som jag har på arbetsdagar bara försvinner. Vanor (ovanor) är svåra att bryta, men jag ska banne mig klara det.

Jag vägde och mätte mig igår och här kommer resultatet
Vikt: 67.5 -0.7

Överarm: 30.5 +1
Över Bröst: 86.5 -3.5
Under bröst: 79 -1.5
Midja: 80 -1
Mammamage: 91 -2
Höft: 95 -1
Rumpa: 102 -1
Lår: 63.5 -0.5
Vad: 39 +1

Jag är nöjd och detta är bara en vecka. Mersmak!!

ljuvligt

Ligger fortfarande i sängen då jag har haft min sovmorgon men den har inte varit bra. Barnen har bråkat, slagits och skrikit utanför sovrummet. Och som grädden på moset så har jag vaknat upp förkyld.. Kan vi ta om morgonen tack??

Bra utdelning

Ser ni tändsticksasken?

Svart trumpetsvamp, lite gula kantareller
och en hel del trattkantareller.

Jag är inte sysslolös ikväll!!

Skogsutflykt

Det var skönt att jag gick och la mig tidigt igår för barnen vaknade redan klockan sex imorse. Vi försökte få dem och somna om eftersom vi ska på äventyr idag. Vi lyckades få dem och ligga i en hel halvtimme till, sen ville Alice gå upp. Så jag gick upp med henna och Jonis fick sova vidare med Ville.

Men snart ska vi gå in och väcka fisarna så vi kan börja göra oss i ordning. Vi ska ut i skogen tillsammans med min pappa och hans sambo. Det blir korvgrillning, svampplockning och en hel del annat bus. Jag har längtat efter det så länge!

Imorgon ska jag ha sovmorgon!
Ha en underbar lördag! <3


Rutin, rutin, rutin

Jag avskyr lediga dagar! Jag har så svårt att få mig till att hålla mig till rutiner, men det måste/ska bli bättre!!

Frukost: 1 skål med youghurt 0.5%fett och lite müsli
Lunch: Bulgur och unclebens + grönsaker
Middag: halv kebabpizza och 1 glas cola

Övrigt: 1 minimini bit bulle och 4 rutor mörk choklad(70%), 1 glas cola och 1 dl blandade nötter

Ca 1 liter vatten har det blivit...

Träning:
styrketräning för hela kroppen samt konditionsträning på bandet. Lut 7-11 i tio minuters blandad tempo. Högsta tempo var 7. Plankan 3 * 30 sek

Jag är hysfat nöjd..

Nu väntar tre träningslediga dagar, på söndag kväll är det mät- och vägdag. Väger och mäter mig på kvällen för att det är då jag har tillgång till en sambo som kan hjälpa mig..

Swisch!

Vart har den här fredagen tagit vägen? Den har försvunnit så fort!

På förmiddagen kom svärmor in och skulle sitta barnvakt en stund medans jag pös i väg på en underredskontroll. Väl hemma igen så fick barnen lunch och Alice somnade. En härlig stund med svärmor och barnen, min svärmor är så klok och lyssnar så bra och det är härligt att bara sitta och prata med henne. <3

När Jonis kom hem så var det bara att packa och dra på sig träningskläderna för 1½ timmes pass väntade på oss på gymmet. Så skönt att få komma dit och ställa sig på bandet och sedan ge kroppen en genomkörare.
När vi duschat och donat så satte vi oss i bilen för att åka och handla present till pappas sambo, det vart lite lökar att sätta ner i jorden.

När vi kom hem vid sex taget så hade vi hunnit att handla till utflykten imorgon, hämtat ut medicin, kollat om det kommit en leverens till Jonis jobb och hämtat pizza.

Så nu sover båda barnen och jag sitter här med 1 glas cola och lite nötter. Jonis är hos en kompis och dricker några öl så det är så lugnt här hemma, inte ens tv'n är på. Jag ska avsluta mitt kvällsmys med att gå och lägga mig och läsa lite.


En stycket Torsdagens

Det vart lite stressigt att ta sig från jobbet, hem byta om och hämta Ville för att sedan åka till MBC. Vilket underbart gäng det är! Alla är peppande och stöttande, och ledaren är kanon. Själva träningen sker i olika moment, blandat styrka och kondition. Backarna vi har gått i dag är inte att leka med men jag känner mig så nöjd, så imorgon ser jag fram emot träningsvärken.

Maten idag har fungerat fint, den stora utmaningen blir imorgon när jag är ledig.

Frukost, två mörka mackor med kalkon, 1 dl joucie.
Mellis: 1½ morot (jag blir väldigt mätt på dem och står mig ett tag, det gillar jag!)
Lunch: rester från igår + sallad
Mellis: 1 litet äpple, 2 mörka mackor med kalkon (eftersom jag skulle träna)
Middag: Lasangette och lite grönsaker.
Kvällsmål: 1 ägg

Har lyckats dricka mer än 1.5liter idag!!

Imorgon blir det träning igen, 1½ på gymmet tillsammans med hela familjen. Sedan tar vi helg!

En krönika med Olga Rönnberg, läs den!

Naturens skådespel

 

 


Energiboost

Vad mycket energi man får av att träna, känner mig redan som en annan människa! Träningen gick bra imorse och gick 25 minuter på löpbandet och kom en halvmil. Brände hela 357 kalorier. Har fått i mig över 1 liter vatten idag med med borde försöka få i mig en halv liter till. Men fy vad man springer och kissar...

Dagens mat:
Frukost - Jouce och en macka, mörkt bröd med ost och skinka.
Mellis: 1½ morot
Lunch: kycklingsallad med liiiite pasta.
Mellis: 1 äpple och ½ morot
Middag: Bulgur med lite kyckling uncle bens + sallad

Sedan har jag hoppat över hissen idag och tagit trappen när jag ska hämta eller när jag har lämnat. Annars så har dagen gått i ett och inte hunnit med att röra på mig i övrigt.

Brände en skiva igår som jag skulle haft på träningen imorse men jag lyckades inte bränna den ordentligt. Trist men jag får försöka igen.

Nu ska jag sätta mig med lite virkning i soffan.

Puss på er!

Snabbis

Har varit in på jobbmöte efter jobbet idag och nu håller jag på och plockar ihop packning inför imorgon.

Maten har varit bra idag, det enda som jag inte fick i mig var en ordentlig kvällsmat utan det vart ett mörkt bröd med skinka och ost på mötet. Men jag har drukigt 1 liter vatten idag! Men vad man springer och kissar...

Nu måste jag fixa i ordning mellis till imorgon då jag åker hemifrån redan 05.15, 05.30 ska jag stå på löpbandet för en halvtimmes kondition.

Och dagen slutade bra ändå!

Vilken start...

Jippie vilken start på dagen... Första kunden för dagen ville att man skulle ringa innan så jag ringde när jag rullade in på orten, 10 minuter innan jag skulle hämta. Jag är alltid glad och trevlig i mitt bemötande mot kunder. Men det dög inte så jag fick höra världens utlägg/utskällning. Fick höra att det inte var roligt att jag var för trevlig, för att jag ringde för sent och massa annat skit. För första gången så la jag på luren i örat på kunden efter att först meddelat kunden att jag lägger på nu. När jag väl pratade med beställningscentralen så kom tårarna, vilket det ofta gör det när jag blir förbannad och orättvist behandlad. Telefonisten blev arg över att få höra det bemötandet jag hade fått och hon sa något så sant att nu kan det bara bli bättre! Godmorgon!

Dagens

Dagen har varit bra, både mat och träning. Tränade 1 timme på gymmet imorse, genomkörare av kroppen och 6 minuters kondition på gåbandet. Ett par plankor gjordes med. Börjar känna lite i träningsvärk i magen och benen nu, skön känsla!

Maten idag:
Frukost: 1 skiva knäckebröd med 1 skiva kalkon, 1 glas juice, 2,5dl lättyoughurt med lite müsli
Lunch: Köttfärsås med en par strån spagetti och sallad
Mellis: Kaffe, 1 liten bit morotskaka, 1 äpple
Middag: Falukorv, ½dl fjärilar och sallad

Dock har jag inte lyckats dricka 1 liter vatten men det kommer. Och något jag blev stolt över mig själv var att jag tackade nej till Jens supergoda vaniljhjärtan!

En av mina Lindor, är min stora inspirationskälla! Hon är min Olga!! <3

^^^^^^^

Steg 4 - Träning

Jag funderar på att ha ett rullande schema på träning men har ännu inte hunnit lägga upp ett sådant så det ska passa överrens med mitt jobb, men det kommer!

Har skaffat träningskort på ett gym och kommer styrketräna och konditionsträna där. Stort plus med det gymmet är att jag kan ta med mig barnen.

Jag kommer att i ett par veckor träna i ett "Mamma boot camp" enligt Olga Rönnberg. Det ska bli riktigt spännande då det är min gamla klasskompis som håller i det.

Nu kör vi!

Någon mer som vill följas åt?

Steg 3 - Mat

Jobbdagar:
Bra, nyttig frukost som går att äta i bussen. Förslag någon?

Mellis:
Nötter
Frukt (vindruvor, äpple, päron, nektarin, granatäpple, physalis eller melon)
Bars
Morötter
Kesella
Smothie
Knäckemacka med magert pålägg (kalkon/makrill)
Ägg

Lunch:
Matlåda
Mer sallad
Mindre portioner
Mindre kolhydrater

Middag:
Mindre portioner
Mer sallad
Mindre kolhydrater
Vitamintablett

Vid sug på kvällen:
Se mellis

Övrigt:
Minst 1 liter vatten/dag

Lediga dagar:
Så får det bli en protshake/smothie på morgonen som frukost.
Mellis blir det som föreslagit ovan.
Lunch en omelett
Mellis
Middag

Jag vet med mig att mina lediga dagar så kommer jag få kämpa mera med maten, det är då jag slöar till! Mina jobbdagar så har jag bättre rutiner. Ska även börja använda de små tallrikarna och äta ifrån, då blir det inte så enkelt att äta för mycket. Men jag är så peppad!!

Steg 2 - Träningsoutfit

Mina nya kläder träningskläder



Och så här kan det se ut när barnen är nyfikna...



Steg 1 - Mål & belöning

Mål:
  • Gå ner i vikt
  • Bygga upp muskler i mage, rygg, armar och ben
  • Lära mig lyfta rätt
  • 1 träning innan jobb/vecka
  • När det är paus mellan körningarna på jobbet, så ska jag röra på mig istället för att sitta. Minst 15 minuter/jobbdag. T ex promenad, plankan, dips eller benböj.
  • Bli en hot sexy mama på beach 2012, en MILF (Läs med ironi och humor..)
Belöning:
Vid delmål en massage, målvikten ett par jeans och vid drömvikten har jag inte kommit på ett mål, kom gärna med förslag

Viktmål:
Delmål: 64kg
Målvikt:
62kg
Drömvikt: 60kg

Startdatum: 20/9 2011
Vikt: 68.2
BMI: 25.4 på gränsen till övervikt

Mått
Överarm:
29.5
Bröst: 90
Under bröst: 80.5
Midja: 81
Mammamage: 93
Höft: 96
Rumpa: 103
Lår: 64
Vad: 38.5

Bilderna är ett pepp till mig själv










Bio

Nu håller Jonis på och lägger barnen, vi har haft myskväll med chips och godis framför Trassel. 1 timme orkade de kolla klart på filmen, resten får de se imorgon. Jag hade tänkt kolla klart den tillsammans med Jonis när de har somnat. Vi har en projektor så det blir som en liten biosalong här hemma. Barnen älskar det!

Tidig kväll blir det för mig då jag har sovit dåligt inatt.

Annars så har dagen förflutit på fint, förmiddagen var lugn och eftermiddagen var det lite mer körningar. Men har haft trevliga kunder, som alltid!

När jag kom hem från jobbet så låg det två små utslagna sötnosar i vår säng. Det har varit en tuff dag för barnen att kolla på alla får och traktorer. Efter maten så gick vi till vår affär för att handla. Alice var så duktig och gick/sprang hela vägen hem. Hon har blivit stor, skruttan.


Närmare noll

Det var ljuvligt att cykla till jobbet imorse men hade behövt ett par vantar och en lite varmare tröja. Det var nästintill dags att rota fram skrapkortet. Men det räckte gott med torkarna. Hela 2 grader stod termometern på i bussen Vad tycker ni om hösten? För nu är det höst och här kommer det bli en fin höstlördag. Solen värmer!

Peppad

Har jag sagt det tidigare? Bäst jag påminner er...
Shit vad jag är peppad inför utmaningen!!!



Fredagsmys deluxe

Idag har jag vabat, men Ville är äntligen feberfri. Jag har pysslat hela dagen och snart ska jag iväg på en utmaning. Jag längtar!

Nyss så gick min mamma, mammas sambo och min bror hem. De kom förbi och käkade äpplepaj med oss, bra start på fredags myset!

Min bror kommer tillbaka om ett par timmar och då fortsätter fredagsmyset med lite film och gotti.

En bra start på helgen men helgen hade kunnat varit bättre om jag hade varit ledig. Men så är det ibland...

Ha en underbar fredag! <3

Smartson Testpilot Arla frukost

Vem skulle inte vilja vara med och testa frukostar? Hoppas att jag blir en av dem!

Vill du med bli en testpilot av frukost så ansök här,
sista ansökningsdag är idag.



Arla har även smaksatt grädde, choklad och jordgubb.
Kan vara värt att testa till desserter, pannkakor
eller varför inte marängsviss?


Idag mår jag bra, idag är jag stark!

Jag har haft en underbar dag här hemma tillsammans med barnen. Vi har lekt, städat och lekt lite mer. Ville fick Jonis hämta hem från dagis igår och febern har fortsatt idag så jag får vaba imorgon.

Alice ville sova en stund på efermiddagen och när jag gick in och väckte henne så läste vi en bok. Hade en unge på varsin sida om mig. Jag njöt! Och Sophie, jag borde ta mig till biblioteket. Hade en period när jag var föräldraledig då vi gick varje månad till bibblan och lånade böcker. Måste börja göra det igen, barnen tyckte det var väldigt roligt. Tack för puschen!

Snart är det dags att sjösätta min utmaning till mig själv, håll ut till på söndag! Men jag är så peppad!!



Inget nytt

Jag har inget roligt att skriva eller berätta än det vanliga att jobbet har gått bra. Ville har varit själv på dagis medans Alice har varit hemma med feber idag. Hon blir hemma med Jonis imorgon med.

Har börjat med en ny grej som har blivit som ett beroende för mig, wordfeud.

Nu ska jag hoppa ner i sängen och spela ett par ord innan jag släcker lampan. Hoppas att ni har haft en roligare dag än mig!

Smartson Testpilot

Jag hoppas att jag är en av dem som ska få äran att få testa Neutrogena Visibly Clear® Blackhead Eliminating Daily Scrub via Smartson




En stundande utmaning

En ny måndag och ny vecka, framför mig ligger en ny utmaning. Ska googla lite och samla information innan jag delar med mig utav det. Steg 2 är avklarad i utmaning. Jag är så peppad!

Vi vaknade till en regning start med det innebär att det är lagligt att vara inne och bara ta dagen som den kommer. Jag har ordnat så min mormor kommer och hjälper oss att äta upp de sista muffinsen som vart kvar. Men innan vi fikar så ska barnen få lite mat i magen.

Så jag borde sätta igång med maten nu.

Hann inte så långt, Alice somnade på golvet...

Älskar helger

Jag älskar helger då hela familjen är samlad! <3

Jag blir lika förundrar varje gång vi går in i en leksaksbutik med barnen, inte ett tjat eller gnat om att de vill ha ditten eller datten. Ville fick en ritplatta och Alice valde en ny penna. Vi gjorde en snabb vända på Ikea och där kom vi ut med två väldigt fuskfårpälsar (som jag inte hittar på bild..), 2 lågenergilampor och sedan ett fodral att förvara dvdskivor i.


Efter den snabba vändan så styrde vi bilen mot svärföräldrarna, där väntade lunch, lek och massa babbel. Barnen älskade muffinsen som jag bakade imorse. Ville slukade två kladdkakemuffins och en halv äpplemuffin.


Nu ska vi kolla på någon film och sedan blir det sängen. Imorgon blir kanske en dag med lite ärenden och garnköp. Allt beror på hur snälla barnen är..

Muffins och shopping

Nu är vi på väg till storstan, igen. Idag blir det lite shopping, några saker till mig. Efter vi har shoppat klart så åker vi hem till svärföräldrarna för en mysig eftermiddag. Med mig har vi muffins som jag slängde ihop imorse. Det var allt för länge sedan jag bakade. Det blir en perfekt söndag!! Vad står på er agenda?

11/09/11

För tio år sedan så satt jag på tåget hem från skolan när jag hörde ett par tjejer bakom mig prata om att ett flygplan hade flugit in i WTC. Jag skyndade mig hem och satte på tv'n och där satt jag och tittade och försökte ta in vad som hände. Ofattbart var det då! Dagen efter i skolan så gick tv'n hela tiden på lektionerna.

Vi får inte heller glömma att det är åtta år sedan Anna Lindh somnade in efter attacken på NK.

<3 <3 <3

Med kärlek så ska ondska besegras!

familjehelg

Ligger fortfarande i sängen och njuter av att höra barnen leka ute i vardagsrummet. Jonis var gullig och gick upp med barnen men han behövde inte gå upp överdrivigt tidigt. Alice vaknade för en halvtimme sedan. Idag så ska vi åka och fika hos min pappa och sedan på eftermiddagen så blir det picknick på Jonis jobb. Hoppas att ni får en bra lördag! Puss på er! <3

Cancertankar

Jag mår bättre nu, grät ur mig en hel del under kvällen som var. Men visst har det varit lite kämpigt idag då mamma och hennes sambo hade en tid med läkaren idag, om det skulle bli op eller inte.

Hade inte hört något från dem på hela dagen så när jag låg i badet så ringde mamma och uppdaterade mig om läget. Läget är som följer att röntgen i Uppsala visade inte någon spridning i resten av kroppen/organen. Positivt! Men, alltid finns det ett men.. I allafall så hade röntgen av levern som gjordes i Västerås, hittat förändringar av något slag. Jag tror förändringen beror på en för stor alkoholkonsumation genom ett par år.. Så nu ska det göras en biopsi på levern och sen får vi se när nästa läkartid blir.

Om inte biopsin visar på att cancern har fått fäste i levern så blir det op! Så nu behöver jag alla tummar och tår på att det inte är några cancerförändringar!

Nu är jag fräsch som en barnrumpa igen efter badet, då jag både plockat ögonbryn, rakat armhålor, scrubbat kroppen, lagt ansikts- och hårmask. Efter hela kalaset så smörjde jag in mig med ett bodybutter. Nu ska fötterna få samma behandling med en fotmask.

En film, massa svamp att rensa och sedan lite chips. Mysfredag! <3

Grattis mamma!

Det har varit en lång arbetsdag och nu ska jag äntligen få lite sömn. Efter jobbet så åkte vi och firade min mamma som fyller idag! Det var en god kakbuffe hon hade dukat upp. Och för en gångs skull så hade hon bakat allt själv! Bagarens barn blir utan hembakta kakor, oftast! Haha... Dröm sött sötnosar!

Syskonkärlek

Dagisfröknarna berättade vid hämtningen att Ville och Alice hade fått syn på varandra i matsalen vid mellis och sprungit mot varandra och kramats och pussat. Vid uteleken på eftermiddagen så hade Alice stått och trånat och putat med läpparna vid staketet in till storbarnen. Tillslut så lyfte fröknarna över Alice så hon fick vara med sin storebror. När Jonis kom för att hämta barnen så körde Ville omkring Alice på en cykel.

Delar kärleksfullt på godiset

Mina älskade barn, den kärleken ni har till varandra är unik. Jag älskar att sitta och titta på er när ni leker tillsammans, när ni pratar ihop er om ert nästa bus eller när du, Ville, läser sagor för Alice.

Jag älskar er så mycket att hjärtat värker! <3


Ung cancer - Det är okej att känna



ungcancer.se

Stöd cancerfondens insamling eller min mammas insamling till cancerfonden.


Skruttibangbang

Dagen blir bara sämre och sämre! En skitdag rent ut sagt! Det började redan på morgonen att datorn/skärmen som jag får ut mina körningar krånglade. Jag bad den och hålla ut till sista oktober.

Sen pratade jag med chefen och för alla som inte vet så svänger det väldigt fort i taxibranschen. Så nu kan jag stå utan jobb den 1 november, det hänger helt på en arbetskamrat. Sedan med den nya upphandlingen så kommer lönen troligtvis att sänkas. Många förändringar... Det känns lite ostadigt men det är ingenting jag kan styra över just nu. Bara att hålla ut och vänta på besked. Möte antingen den 19:e eller 20:e september.

Min syster åkte in akut igår då hon inte hade blivit bättre i sin lunginflammation så hon vart kvar under natten, hon sysresatte inte sig ordentligt och proverna var inte bra. Läkarna misstänkte en propp. Jag har inte fått den senaste uppdateringen men jag vet att hon är hemma igen.

När det gäller cancern så hade morfars systers läkare konferens i fredags, vad som sades där har jag ingen aning än. Har inte hunnit pratat med min mormor om det. Mammas sambo var på PET-röntgen igår och besked väntas på fredag då de har fått läkartid.

Nu har HV71's gamla målvakt omkommit i en flygolycka, endast 30 år gammal...

När jag körde tillbaka efter att ha släppt kund så började tårarna rinna, så jag satt där själv i bussen och grät. Tillbaka i stan så torkade jag tårarna och hoppade in på en konditori, där fick det bli en stor beskvi innan det var dags att hämta nästa kund..

Det är lite mycket nu, önskar att jag kunde få krypa upp i soffan med mina älskade vänner och bara titta på en film, äta godis och prata. Jag saknar det!!

Tröttmössa

Tröttmössan åkte aldrig av i morse så jag har varit så trött idag. Men jag har överlevt dagen och har orkat mig iväg till affären för storhandling. Det tar tid men så skönt när det är gjort!

Annars så har vi varit hem till min mormor och morfar. Barnen har fått sprungit runt i trädgården och lekt, har varit ljuvligt att se dem leka. Vi avslutade dagen med att plocka hem lite sommarblommor.

Så nu blir det lite tv innan jag kryper ner i sängen..

Hoppas sötnosarna har haft en bra start på veckan. <3

Måndag morgon igen

Här är det redan full fart, barnen sitter på varsin bil och kör runt i lägenheten. Om man inte har vaknat nu så lär man göra det. Vi är lite segstartade, iaf jag efter en jobbhelg.

Nu på morgonen så har jag har förvällt svampen som jag och mammas sambo plockade i fredags så nu luktar det gott här hemma. Jag är sugen på att dra igång ett bullbak men det känns inte roligt då jag inte kan frysa bullarna som blir över.

Jag skulle vilja hitta på något roligt idag men vet inte vad. Har ni några förslag? Hade en tanke på Parken Zoo men de har visst bara öppet på helger.

Eller så tar vi en tur upp på stan och sedan ser till och snygga till skruttungarna i håret.
Annars så har jag massa tråk att göra, gå igenom skafferi, vika tvätt och fota kläder som ska säljas..

Snart så..

Försvinn JB!

Jag är tröttare än tröttast, vill inget hellre än att krypa ner hos min familj i sängen igen. Båda barnen kom över vid fyra snåret och nu när jag gick upp så sussade de så gott. Nu ska jag hoppa i arbetskläderna och cykla till jobbet. Jag vill ha en lugn dag så jag kan sova en stund, hoppashoppashoppas!!

Vattentornet

Fram till nyligen så var det enorm tank invändigt men nu har ett företag köpt det och topprenoverat det invändigt. Mycket vit färg och fräscht. Dock fick jag inte en bild invändigt men på utsikten över ett regningt Kungsör.


Vattentornet

Underhållande

Medans jag är ute i svampskogen så kan ni underhålla er med att skapa musik. Skapa musik gör ni här och man fastnar i att göra olika mönster och därmed få olika ljud.

Helgen på intogande

Det är redan fredag och helgen startar snart. Dock så jobbar jag men Jonis är hemma med skruttarna, jag hade mer än gärna varit hemma tillsammans med dem. Men snart så slipper jag helgerna!


Bild från förra året, så små de var...

Min mamma kommer hit om någon timme och ska passa skruttarna medans jag snor hennes sambo och åker ut i svampskogen. Så det är väl snart dags att packa matsäck och få på sig lite kläder.

Vad ska ni göra i helgen då? Några planer?

Mot Sherwoodskogen...

Maten är gjord och Jonis får koka pastan till maten. Själv drar jag på mig mina svampplockar byxor och ger mig ut i skogarna. Jag njuter i skogen och sedan att man får med sig en massa gott hem är bara ett plus.

Godmorgon torsdag!

Jag och Alice har varit vakna sedan halv sju imorse, hon vaknade av att Jonis stängde micron. Hon är väldigt lättväckt på morgonkvisten så det gäller att smyga.

Ville han sov ända till tjugo i nio. Riktigt avundsjuk är jag på honom! Men jag hoppas på att barnen somnar en stund på dagen så jag kan få sova. Längesedan nu man fick sova middag.

jag ska leta rätt på min städlust, den kom och försvann för tio minuter sedan. Men det skulle vara skönt om den kom tillbaka snabbt så slipper jag dra ut på städandet och plockandet. Så kan vi åka och göra roliga saker sedan. Kanske ta en prommis.


Kamera på vift!

Karolina har en idé som jag ska vara med på och
det behövs fler killar/tjejer till det.


Häng på vettja!

RSS 2.0