Flyttfåglar

Denna vecka som har varit har varit väldigt händelsefull.

Vi är nämligen husägare! Äntligen!

Nu är det mycket att ordna för att allt ska klaffa. Det som står på agendan nu är att knåpa ihop en blocketannons åt vår lägenhet och få den såld till ett bra pris.

Idag var vi till IKEA och handlade stylingsprodukter till lägenheten och på hemvägen åkte vi förbi vårt blivande hem så barnen fick se det.

bild lånad från hemnet...

Tävlar hos Bambi

Jag är med och tävlar hos Bambi om att få vinna en hemstädning utav företaget Cleaning services.

Hej hallå!

Det är sällan jag sitter vid datorn numera, all surfning sker via ifånen. Men idag var jag tvungen att göra lite bankärenden så då startades den gamle.
 
Men vi alla mår bra och husletandet går vidare. Jag börjar ledsna på att inte rätt hus dyker upp, vill så gärna flytta till större nu, att få en trädgård som jag och barnen kan få påta och leka i.
 
Alice har blivit så rolig, så många roliga kommentarer kommer ur hennes mun. När man frågar henne vad hon önskar sig så är det ett guldhjärta som ska sitta på tanden eller 4 daggmaskar som ska bo på hennes rum. Lilla tokråttan!
 
Nu blir det lite tv innan sänggående, det blir en tidig morgon då jag börjar 7. Imorse när vi gick till dagis så trodde de att det var mitt i natten då det var fortfarande mörkt ute. Nu är hösten här...
 

Stillat begäret

Nu har jag stillat begäret för ett bra tag. Helgens bravader var en shoppingtur med min syster och kusin.

Det har varit en underbar helg, med skratt och skitsnack <3

Men nu har jag bäddat ner mig i min egen säng och ska sova riktigt gott inatt.


Första stoppet

Vart är vi på väg så här dags på dygnet?


RSS 2.0