Valborgsfirande

Vilken dag, vilket kalasande! Många nya minnen samlade, tack till släkt och vänner som hjälpte oss att fira Ville.

Efter kalaset så åkte vi ut till mammas sommarstuga, där grillade vi och sedan gick vi bort och tittade på majbrasan. Barnen sprang omkring och njöt, vi spelade på chokladhjul och tog lite lotter. Vinsterna var varsin kexchoklad och varsin leksak.

De somnade som små grisar i bilen, Ville fick några extra krafter men Alice sov vidare. Ville fick avsluta son födelsedag med att titta på fyrverkerierna.

Nu lite BB och sedan blir det sängen, imorgon är det tyvärr lite jobb som gäller... Jaja, någon måste jobba... Det blir bra när jag väl kommer dit. Känns alltid jobbigt när Jonis och barnen har andra roliga planer.


4 år

Idag är ingen vanlig dag, för det är ju Villes födelsedag!! Grattis min älskade prins på din 4 års dag!


Avrundar kvällen

Vi avslutar dagen med lite mysbio tillsammans med barnen <3


Barnkalas och strålande sol

Nu har vi tagit oss ut för lite utelek. Villes barnkalas var jätteroligt, så härligt att se järngänget leka. Ville är supernöjd!


TGIF

Äntligen fredag och dagen började med shopping av nya brillor. Mina gamla gick sönder igår.

Måste berätta om vilka fördomar man har. Hämtade en grupp kineser vid ett företag igår, sitter som vanligt i bussen, när de kom ut så hivade de upp kameran och tog ett fotografi på mig och bussen. Det gällde att hålla sig för skratt! Även ett kort i bussen vart det med.... Jisses alltså, mycket ska man vara med om. Haha!


Wbc

Sitter i bilen och väntar på ledaren ska komma. Jag är redo på att ge järnet!


Minnenas allé

Någon som inte får flashbacks?


Alice ritar

Var på utvecklingsamtal på Alice avdelning igår. Det var en stolt mamma som gick därifrån sedan. Jag och Alice fröken konstaterade bara att Alice har blivit så stor, fort har det gått med.

Jag och barnen har haft en mysig eftermiddag. Fikade med min pappa och när vi återvände till stan så handlade vi lite. Men då var inte barnen så mysiga längre... Men jag kan tala om att det var skönt när barnen somnade. Nya tag imorgon!

Alice har ritat mer på dagis...


Galet värre!

Dumpade barnen hos mina morföräldrar och gav mig ut i skogen för en löptid. Det kändes skönt!


Blogga och vaccinera 95 barn

Nu har du chansen att vaccinera 95 barn mot stelkramp med hjälp av ditt bloggande. Genom att blogga ger du fler barn chans att överleva och utvecklas. Din bloggpost gör nämligen inte bara fler uppmärksamma på UNICEFs viktiga arbete för barn utan för varje bloggpost som publiceras inom kampanjen skänker Apotek Hjärtat 95 vaccin mot stelkramp.

Hjälp de barn som behöver det mest. Blogga och vaccinera fler barn.Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj

För varenda unge


Mot kalas

Idag har jag hunnit med mycket. Jag och Ville har redan varit ut på stan och handlat nya gummistövlar. Det vart några böcker med, att det ska vara så svårt att låta bli böcker. Men hellre böcker än massa leksaker!

Jag har förberett tårtbotten till jordgubbstårtan som mammas man beställde. Så det roliga är kvar att lägga ihop den.

Nu väntar lunch hos svärföräldrarna, en ljuvlig lördag!!


Ritgalen dotter

Första inlägget från ifånen, så smidig bloggappen är. Blir så mycket lättare att blogga då.

Jag fick telefonen i tisdags men starta inte den förrän igår kväll. Jag ville ordna ett displayskydd och väska innan premiären. Alice fick ett ritsug igår och målade på mitt nya skinnfodral... Gah!!


Vacker minneslund, alla blommor var så vac...

mms_img56101 (MMS)

Vacker minneslund, alla blommor var så vackra. Tror Ingegärd har ett finger med i spelet


Vackra blommor, det bästa till en florist <3

mms_img56100 (MMS)

Vackra blommor, det bästa till en florist <3


Festen

Goda excotiska brickan

Härlig färg på dukningen

Morfar plockade upp "fickpluntan"

Paketöppning med fina innehåll

Segwaytur i Stockholm, fina sidenlakan från Thailand, Spavistelse

och fina muffinsformar.

Min bror och hans sambo var några av gästerna.

 

Hela kvällen var helt underbar, att tillsammans med våra
nära och kära få skapa nya minnen.


Jag tror att barnen har busat... Denna sto...

mms_img61170 (MMS)

Jag tror att barnen har busat... Denna stod inne i vårt sovrum..


Måndag?

Denna "måndag" morgon har varit riktigt rolig och mysig. Barnen fick tag på blomsprutan och det medförde ett mini vattenkrig här hemma. Jag tag över blomsprutan och sedan sprutade på barnen som tjöt av glädje och spänning.

Denna vecka är en kort vecka och till helgen vankas festligheter. Jag och sambon är bjudna ner till Lina, som idag fyller 30 år. Hipp hipp hurra till dig idag! Så det är en del förberedelser att göra inför att barnvakterna ska komma hit och bo här tillsammans med barnen.

Men nu ska jag slänga i mig lite lunch innan det blir dags att dra på sig jobbarkläderna och bege mig till jobbet. En eftermiddag i bussen väntar.


Dessa lammen var helt underbara! Rena fyrv...

mms_img64345 (MMS)

Dessa lammen var helt underbara! Rena fyrverkerier i munnen...


Igår kom Jonis hem med en påse med blandad...

mms_img64344 (MMS)

Igår kom Jonis hem med en påse med blandade varor som han fått. Dessa godbitar låg där i.


Festen är lyckad!

mms_img13112 (MMS)

Festen är lyckad!


RSS 2.0