Swish

Kan inte förstå att helgen redan är slut, tyckte nyss att det var fredag oh helgen hade precis börjat.

Igår blev det en tur till akuten, Jonis hade borrade i betong i fredags och två korn hamnade i ögat. Hade velat att han hade åkt redan in fredags kväll men envis karlar... Läkaren plockade lätt ur det och nu är det bättre. Efter akuten så åkte vi in på cruising, att kika på fina bilar är roligt. Man drömmer sig bort till tankar på att äga en amerikanare.

Sedan hem för lite filmmys för barnen innan läggdags. Resten av kvällen satt Jonis med paddan och jag med fånen och spelade words in a pic. Haha, så kärleksfullt!

Just nu så hjälper Jonis en granne med att byta toalett efter det får vi se vad dagen har att bjuda på.


Lugnet

Helg igen och Jonis har bara fem arbetsdagar kvar till semestern, som jag längtar!
 
När Jonis kommer hem så packar vi in oss i bilen och åker till Jonis äldsta bror, svägerskan fyllde igår. Där blir det grillat, bad i deras tunna och kusinlek. En bra start på helgen.
 
Inatt så har Alvin haft feber, det var sprutorna som han fick igår som orsakade det. en alvedon och lite närhet fick honom och somna om gott. Min lilla plugg väger numera 5550g och 61 lång. 
 
 

Omställning

Att gå från att ha förlorat ett hus till att hoppa upp i sadeln ett par dagar senare och gå på vår 30:e(!!!) husvisning är lite svårt.

Svårt att göra det nya huset rättvisa och se det med öppna ögon. Men jag tror detta är huset för oss, trots det är enplans. Imorgon attackerar vi aggressivt, haha!

Nu ska jag gå och lägga mig efter en bra dag med lunch med syrran på stan och sedan avrundades med besök här hemma - hör och häpna!

och det var inte jag som behövde lyfta luren

Nu ska jag borsta gaddarna och krypa ner med Magdalena Graafs nya bok.

Natti natti


Förlust

Det vart en lång budgivning på huset och tyvärr har vi nått vår smärtgräns och så idag ringer Jonis mäklaren och talar om att vi stannar i budgivningen. Så tråkigt och jag har mått så dåligt under dessa dagar. För jag vill så gärna ha detta hus, ett litet uns av hopp finns fortfarande kvar då säljaren kan välja köpare.

Igår var det sorgens dag då jag sörjde huset, tårarna var inte långt borta och idag är det perfekt väder för mitt humör.

Alvin sover för tillfället, tvättmaskinen går och jag sitter i soffan och lyssnar på regnet.

Nu ska jag göra mig en kaffe och sedan ta fram min virkning.


O yes

Barnen ropade redan kl 04 och frågade om det var morgon. Var nyss in och sa åt dem att det var bäst för dem om de sov ett par timmar till....


Fullmåne

Tankarna far runt, hit och dit - upp och ner.

Tankar som att jag behöver sova för att orka med morgondagen, sömn för att amningen ska fungera, sömn för att orka träna imorgon. Sömn för att orka vara en bra mamma och sambo.

Tankar på hur veckans meny ska se ut, när vi ska handla hem allt som behövs.

Tankar på om jag kommer få hem klänningen i tid till bröllopet vi är bjudna på.

Tankar på huset vi för tillfället bjuder på, där budgivningen som står still över helgen.

Tankar på om vi vinner budgivningen, hur vi ska rusta huset. Hur ytterdörren ska se ut, kaklet i det nyrustade badrummet ska se ut. Vilka tapeter som ska sättas upp, färgval på väggar.

Tankar på vad som kan behövas handlas åt barnen när jag och syrran åker mer till gekås.

Tankar på morfar som är dålig i cancer. (fuck cancer!!)

Tankar på hur den där fullmånen som är i natt ställer till det för min sömn...

Tankar om mitt förra inlägg snurrar runt, irritationen finns där än!!

Tankar på fler tankar som jag inte orkar skriva ner..


nu är det uröst, nu kanske jag kan somna.....


Missnöjd

Man åker runt, runt och runt och hälsar på folk eller så ringer man och efterlyser besök men inte en enda ringer och frågar om de vill hälsa på oss.

Så förbenat tråkigt!!


Sommarkväll

Ikväll åkte vi ut till mammas stuga och grilla och åt gott. Innan vi åkte hem så hittade jag denna fina vallmon i trädgården.

Trevlig midsommar önskar jag er!


Dagen och planer

Efter att ha lämnat stora barnen på dagis så gick jag och Alvin till affären och handlade lite. När vi väl kom hem igen så bar jag upp varorna och sedan satte jag mig ute medan Alvin sov. Skönt att få sitta ute och njuta och virka lite.

Efter att jag och Alvin ätit lite så fick jag plocka här hemma, det blir en del plock men skönt att det är gjort.

Ska snart hämta skruttarna från dagis och sedan ska vi bege oss till en kompis. Där blir det lek för barnen och skitsnack för oss vuxna.

Ljuva sommar!

Midsommar närmar sig och vi har lite lösa planer än så länge men det blir snart spikade, hopps jag! Ett traditionellt firande med grillat vill jag att barnen ska få uppleva.

Favoritställe och fira midsommar på är i Brevens bruk. Där binder de fina korgar som sätts fast i stången och när stången är hissad så skjuter de kanon. Sedan är det dans runt stången, Brevens bruk är ett fint brukssamhälle i Närke län.Tänk så roligt man kan ha med photobooth på paddan, haha!


Väl mött!

Pelle Pingvin


RSS 2.0