Certifierad vvsmontör

Idag firade vi här hemma, Jonis klarade provet galant. Vi kan inte vara stoltare över honom än det vi är.


Reflektioner

Var till mvc i måndags och allt ser så bra ut, magen växer en centimeter i veckan och jag följer den översta kurvan så fint så.. Nu är det inte många veckor kvar innan vi blir fem i familjen.
Alla kläder är tvättade, bilstolen står och väntar, sängen ska skruvas ihop idag och jag har börjat lite smått med att fundera på vad man ska packa i BB-väskan och fnular på förlossningsbrevet.
 
Jag har reflekterar lite över hur denna graviditet har varit jämförelsevis med Villes och Alice.
Denna graviditet så har jag:
- Sovit hela nätter
- Varit förkyld 4ggr och magsjuk 1 gng
- Inte varit nästäppt på nätterna
- Varit illamående i 2 månader
 
Med Ville och Alice så
- Var jag upp och kissade på nätterna
- Frisk
- Haft nästäppa sedan v.23
- Inte varit illamående (Alice 1 v)
 
Men med alla tre har jag haft foglossning och den har jag klarat av ganska bra, man har lärt sig av sina misstag.
Halsbrännan och myrkrypningar i benen har också funnits under alla tre graviditeter.
 
Jag är fortfarande imponerad över hur att få se magen växa och känna bebisen röra sig i magen. Det är verkligen livets mirakel.

Gräsänkling

Idag är det tredje dagen som Jonis är borta, han åkte i söndags kväll och kommer hem imorgon. Han är iväg och skriver sitt yrkeskunskapsprov (gesällbrevet). Jag går som på nålar i väntan på hans resultat. Men jag är så säker på att han klarar av det för han är så duktig.
 
Jag och barnen klarar oss här hemma, jag får hjälp av mina föräldrar mellan middag och läggdags. Det underlättar en del då jag inte orkar så mycket. Är så tacksam över att mina föräldrar har kunnat hjälpa mig.
 
Det känns som om våren hänger i luften då solen lyser och det droppar från taken. Jag längtar efter att få gå långa promenader igen.
 
Nu ska jag ta mig till dagis och hämta hem kottarna, som jag saknar dem!
 
 
 
 
 

Fredag och ännu en helg

Idag är det fredag och veckorna rullar på, förstår inte att det ska gå så fort... Såg att min syssling hade lagt upp att hon är närmare fyrtio än tjugo och herremingud, det är ju så för mig med! Vilken rolig insikt så här på fredagkvällen... haha!
 
Men ibland förstår jag mig inte på vissa saker som är så självklart för mig men inte är det för andra. Det om något kan ge mig gråa hårstrån och en långsinthet som heter duga.. Visst att det inte är något att hänga upp sig på men något irriterande är det!
 
Vi har iaf lyckats bokat om helgen och gjort det till en myshelg och tanka kärlek istället. Imorgon fm ska vi få besök och jag ska få snusa lite bebis. Det stillar inte min längtan efter bebis i magen, imorgon är det 35 dagar kvar.
 
Nu ska jag gå och borsta gaddarna och sedan krypa ner i sängen för att få lite sömn. Fortsatt trevlig helg på er!
 
 

V.34

Det går framåt och jag känner att jag inte riktigt hinner med.

Idag var vi till mvc och allt såg bra ut. Magen har växt tre centimeter på tre veckor så jag ligger närmare översta kurvan än medelkurvan..

min utsikt om dagarna, vart är fötterna?


V.33

55 dagar kvar, snart dags att börja boa lite mer här hemma.


RSS 2.0