Egentligen borde inte jag skicka detta... ...

mms_img14062 (MMS)

Egentligen borde inte jag skicka detta... Är för tillfället på årets 30 års skiva. Trevligt folk och gott att dricka. Det utgör en bra förutsättning på denna fest. Hoppas att ni har en trevlig lördags kväll!


Lilllördag

Onsdag kväll och jag sitter på överitd känner jag. Borde traska in och borsta gaddarna för att sedan krypa ner i sängen. Jonis ligger i feber och är hemma från jobbet. Ville har vaknat med växtvärk men efter lite alvedon så hoppas jag att han sover lugnt inatt.

I helgen tar vi den första av alla 30 års fester detta år, jag ser fram emot det. Samma gamla klädångest bara.

Nä mot tänderna och sängen!

Hoppas att ni mår bra! <3

Vi köpte två tvålpumpar förra helgen, i on...

mms_img65987 (MMS)

Vi köpte två tvålpumpar förra helgen, i onsdags så gick den första sönder i fredags så gick den andra sönder. Så kan det gå... Vi som har letat länge efter nya...


Somebody that I used to know

Om ni inte sett denna, se den!!!


Rubrik?

Sitter med en kopp kaffe och väntar på att Hem till gården ska börja. Snart är det dags för jobb, bara två dagar kvar innan det blir helg för min del. Vad min helg består av är ännu oskrivet, har två födelsedagsbarn denna helg och frågan är när de vill bli firade. Presenterna är redan lösta och det känns skönt.

Jag längtar till nästa helg då vi är lediga i två dagar, min planering är att fortsätta rensa i förrådet. Vill ha ordning där ute nu. Det påminner mig om att jag ska ta lite mått så Jonis kan åka och handla hyllplan. Att få rensa förrådet känns underbart, jag ska bara få tummen ur och gå igenom alla barnkläder som ska säljas.

Är det något ni söker/behöver så hojta till. Har kläder från storlek 50 och upp till 86. Har även damkläder i storlek S-M och gravidkläder.

Nä, nu ska jag få tummen ur här hemma och plocka lite innan jobbet.

Januari x4

Januari 2008

 

 


Januari 2009

 

Januari 2010Januari 2011Flashback

Idag har chocken lagt sig. Alla känslor från den 17:e mars kom åter. Jag var tacksam över att jag inte hade några körningar just då för tårarna rann och jag hade panik. Satt hela eftermiddagen och letade information, höll även kontakt med vänner.

Det gör väldigt ont att det hände på så nära håll igen men det här känns jättedumt att skriva, att jag är lättad över att det inte var någon man kände denna gång... Jag känner med kvinnan och barnets anhöriga, vänner och släkt. <3

http://mobil.aftonbladet.se/partner/teleno...

http://mobil.aftonbladet.se/partner/telenor/nyheter/article14219258.ab


Kvinna och barn dödade i arboga enligt aft...

Kvinna och barn dödade i arboga enligt aftonbladet.. Panikkänslorna sitter som en stor klump i magen!! Nu vill jag bara åka hem! Tänk vad fort minnena kan väckas till liv igen...


Dagen Alice outfit: gammelmormor "Tittis" ...

mms_img72981 (MMS)

Dagen Alice outfit: gammelmormor "Tittis" hemgjorda vantar och sockor, drakhuva och en tischa. I kundvagnen ligger en älvklänning.


Dukat för 3 rätters med underbara vänner. ...

mms_img15481 (MMS)

Dukat för 3 rätters med underbara vänner. En mysig avslutning på lördagen. Vi har varit på språng hela dagen.


Lykkemys på morgonen

mms_img56330 (MMS)

Lykkemys på morgonen


Framme på hotell höllviken. <3

mms_img11729 (MMS)

Framme på hotell höllviken. <3


Lugnet före stormen?

Sitter på jobbet och väntar på att tiden ska gå snabbare så jag kan få gå hem. Det är väldigt segt på jobbet just nu, vi är ständigt 5 lediga bilar.. Ni får ut och åka taxi tycker jag! Jag har hunnit med och planera på hur eftermiddagen kommer att se ut. Så nu kan jag bara bocka under dagen. Nu fick jag sällskap. Ha en bra fredag!

svamlar

Fredag imorgon och det blir ännu en tur till Malmö. Denna gång är det bouppteckning som gäller. Jag och Jonis ska få vara barnfria och få träffa min Lina, Marcus och fina Lykke.

Så direkt efter jobbet imorgon så ska jag få ihop packningen åt barnen så vi kan bara åka när Jonis kommer hem.
Tänk, planera, handling...

Något som är roligt att Villes tal går framåt men vi känner att även om vi gör allt så är det inte nog. Så det ska vi ta upp med logopeden att hon får komma in och jobba mer aktivt med Ville.

Jag känner att jag har svårt att formulera tankarna just nu, jag vill fortsätta blogga men vardagen känns tråkig men det är vårat liv. Det är känns tråkigt att ni får läsa om vårt tråkiga liv som just nu bara består av jobb, hämtning/lämning på dagis och sedan matlagning. Vi har väldigt roligt mellan det, barnen är inne i en rolig period just nu.

Nu ska jag sluta svamla och ta och äta en apelsin innan jag viker tvätt.

over and out...

Award <3

Tack fina Linda för awarden, jag är superduper glad!
När man får utmärkelsen ska man tacka den man fick den av samt länka till den bloggen.
Till awarden hör också en liten uppgift, man ska skicka den vidare till fem bloggar som har mindre än 200 följare och låta dem veta det genom att lämna en kommentar hos dem. Ingen svår uppgift eller hur.
Jag skickar awarden vidare till:

Lindas Liv
Fac Ut Vivas
Tinezza
Me no speak Amricano
MsBree

Andra vändan till IKEA inom 4 dagar. Det ä...

mms_img67527 (MMS)

Andra vändan till IKEA inom 4 dagar. Det är nog rekord...


Var det inte vilodag idag? Har rensat två ...

mms_img26980 (MMS)

Var det inte vilodag idag? Har rensat två garderober här hemma och håller nu på med förrådet... Är huvudet dumt får kroppen lida...gah!


Söndag? Lördag? Lördag!

Det känns som söndag trots att det bara är lördag. Så imorgon är det en bonusdag. Så härligt!

I fredags, trots ont i kroppen så tog jag mig an vårat badrum och städade det grundligt. Drog fram badkaret och skrubbade kaklet. Varför drar man sig för att göra det för, det är så skönt att ha det gjort. J och barnen hjälptes åt och städade resterande av lägenheten.

Så idag har vi bara haft nöjen för oss så som IKEA, lekbesök och nu på kvällen hade vi över svärföräldrarna och barnens farbror på tacos. När barnen hade somnat så tog vi fram alfapet och spelade två omgångar. Jag vann båda, har wordfeud att tacka där.

Imorgon så blir en det mysdag till, min pappa och hans sambo kommer över på en fika på förmiddagen och på eftermiddagen så är planerna att plocka bort julen (granen och tomtarna), byta vattnet åt fiskarna och börja ordna till det i förrådet. För nu har vi köpt plastbackar. Ska bli så skönt när vi har fått ordning där inne. Det får bli klart i etapper.

Nu ska vi sätta igång en film och mysa ner oss i soffan.

1,2,3,4...10

Min lilla tjej kan räkna till tio, jag spricker av stolthet!!

 


Jag gillar inte starten på detta nya år! L...

mms_img14984 (MMS)

Jag gillar inte starten på detta nya år! Ligger nerbäddad under duntäcket och fryser. Varenda led gör ont, till och med tårna.. Febern har däckat mig. Hoppas jag kryar på mig fort!!


Ligger sömnlös igen, börjar bli ganska les...

Ligger sömnlös igen, börjar bli ganska less på det nu. Tur wordfeud finns! Ska göra lite avslappningsövningar och sedan hoppas jag att jag snart somnar på soffan där jag har bäddat ner mig. Natti på er!


RSS 2.0