Smartson

Testa Gevalia Millicano - Powered by Smartson

Om du inte kan använda koden ovan kan du prova att infoga alternativa koden nedan:

Testa Gevalia Millicano - Powered by Smartson


Jahapp

Jag hade hunnit jobba i två timmar igår innan ett samtal kom ifrån dagis. Alice hade feber, bröt ihop och kom igen, ringde min mamma och frågade om hon kunde hämta kottarna.

Så idag vabbar Jonis igen. Jag kan inte vara hemma från jobbet mer känner jag. Dock börjar jag känna av bihålerna så med sinova, rinixin och nässpray så ska detta botas. Har inte så stor lust att äta en pencilinkur igen. Jonis har gått omkring och varit sjuk länge, lite så där småförkyld, så idag ska han till läkaren. Jag har bestämt att det ska göras en hel del prover för vi misstänker att det är han som smittar oss andra.

Nu ska jag hoppa in i en dusch så jag inte skrämmer bort kunderna.


Han vet om att jag bloggar men jag vet inte om han läser. Men jag har bestämt mig för att lösa allt själv och bjuda in till min 30 års fest. Vill han fira sin egen födelsedag så får han ordna eget firande!

Learning by doing...

Varför lär man sig aldrig att vill man ha något gjort då får man göra det själv? Men så ska det inte vara!! Delegerade en uppgift till min kära (ironi..) sambo att boka en lokal för vår 30+30 års fest som skulle ha gått av stapeln i slutet av mars. Jag letade tom fram telefonnummer åt honom i mitten av januari och bad honom ringa. Idag står det klart att det inte blir någon fest för att lokalerna redan har blivit bokade. Han började ringa för 1½ vecka sedan efter en hel del sura kommentarer från mig. Men behöver jag vara som en morsa till honom?

Jag har redan planerat vilka som ska bjudas in, mat och barnvakt. Han skulle bara fixa lokal. Jag ville så gärna att mina älsklingar från andra delar från landet skulle kunna komma men det känns som om det inte kommer att kunna gå då det behövs att de får lite framförhållning med...

Så han lyckas en än gång förstöra ett jämt jubileum för mig...

grymt besviken, ledsen och tvärilsk!!


update.. han kläckte även ur sig att jag kunde ha hjälpt honom...
ööööhhh, jaha?

Gissa vad?

Jag ligger i feber men det börjar bli bättre. I torsdags kväll stod termometern på över 39 grader... Någon som vet vart man kan posta dessa baciller någonstans. För nu vill vi inte ha dem längre!

Idag är första dagen som Ville är feberfri och det firas med att barnen och Jonis är och köper lördagsgodis.

Trevlig helg på er raringar!

2 barnböcker och 5 till mig. Bokrean är ro...

mms_img25153 (MMS)

2 barnböcker och 5 till mig. Bokrean är rolig!


39.4

Det är tråkigt att sortera kläder, har fått ihop 5 willyspappåsar med kläder som ska fotograferas och läggas ut till försäljning. Känns som ett evighetsjobb men det passar bra att göra det nu när Ville är sjuk. Alice fick åka till farmor och farfar för hon var i sitt esse här hemma, Ville tyckte hon var en pain in the ass...

Ville har haft hög feber hela natten och dagen och tack och lov får vi ner den hyggligt med alvedon. 39.4 var sista siffrorna innan han fick feber. Nu sover han igen och jag ska passa på och få upp gardinen. Tänk att det ska vara så svårt att få upp gardiner!

(O)väntat samtal

De ringde från dagis och talade om att Ville hade feber, så det var bara att köra klart körningen och åka ner och ställa bussen. Min lilla skrutt! Jag hade på känn att ett samtal skulle komma och jag var i valet och kvalet om jag skulle överhuvudtaget lämna honom på dagis. Men han hade ingen feber imorse, det enda som var att han var lite trött. Men vem är inte trött på morgonen egentligen?

Jaja, jag har fått lite gjort och ringt och bokat hotell till bröllopet i sommer. Nu ska jag gå in och känna lite på Ville och sedan rota fram strykbrädan. Julgardinerna på barnens rum måste ner!

Vi vart barnfria helt plötsligt idag, snar...

mms_img57953 (MMS)

Vi vart barnfria helt plötsligt idag, snart hamnar maten på tallriken och sedan tar vi med godispåsen och går på bio.


Jag är gräsänkling och barnen sover. TGIF!

mms_img19259 (MMS)

Jag är gräsänkling och barnen sover. TGIF!


Villes ploppgubbe

mms_img74658 (MMS)

Villes ploppgubbe


Alla <3 dag

Det är alla hjärtans dag idag om det är någon som har missat det och tråkigt att vi måste ha en sådan dag för att uppmärksamma de närmsta. Uppskattning ska visas året om!

Men jag har planerat att vi ska äta våfflor och sedan blir det en kladdkaka till efterrätt. Ska sätta mig och klippa ut hjärtan så kan jag pudra kladdkakan med florsocker.

Nu ska jag blåsa håret och sedan gå och hämta Ville på dagis, vi ska åka in till logopeden.
Imorgon blir det äntligen vardag igen då jag känner mig så pass bra att återgå till arbetet.


Privat men ändå personligt

Hur mycket delar ni med er av på sociala medier såsom facebook? Tänker ni er för innan ni skriver något?
Läste denna artikel och visst är det så att man tänker sig för innan man delar med sig av något.

Jag delar inte med mig så mycket på facebook, är mer öppen här på bloggen även om jag inte skriver om allt. Personligt men ändå är privatlivet skyddat.

Tänker inte enbart på att blivande chefer kan "kolla" upp mig utan jag är mer försiktig efter det som hände Emma, Maximilian och Saga. Man tänker en extra gång innan man skriver något.

Däckad

Det var ett besök hos läkaren i torsdags då jag har åkt på en redig bihåleinflammation. Det är inte förräns i dag jag kan andas liiite igenom näsan, då kanske ni får ett hum om hur täppt jag har varit. Det vart en stark pencilinkur och jag repar mig sakta men säkert.

Helgen har därmed varit lugn, i lördags så tog Jonis barnen med sig och åkte till polishuset där de hade öppet hus. Barnen tyckte det var roligt att få se alla bilar samt Jonis tyckte det var roligt att få se sitt "arbete" möblerat.
På eftermiddagen fick vi besök av svärföräldrarna, det var mysigt men jag vart ganska trött så jag sov 1½h på soffan efter de hade gått.

Igår rastade Jonis mig genom att vi åkte hem till min pappa och vi fick lite fika. Alice ville åka till moster och det fick hon göra. Men jag var helt slut när vi kom hem igen.

Barnen är på dagis just nu och jag ligger och vilar mig i soffan, måste få tillbaka krafterna och även aptiten som har varit bortblåst.

Imorgon så ska jag och Ville åka till logopeden, jag och Jonis är överrens om att logopeden måste arbete mer personligt med Ville. Hon sa i början att hon skulle besöka dagis men än så länge har hon inte varit dit. Lite dåligt då hon skulle kunna få se hur mycket Ville har utvecklats och kunnat hjälpa honom.

Nog svamlat, åter under täcket!

baciller

Sängen lockar väldigt mycket denna kväll, jag är genomförkyld och har varit det i en veckas tid... Tror ni att jag är trött på det? Imorgon är det jag som gör ett besök på apoteket samt i en hälsobutik för som förbättrar min förkylning och stoppar de kommande förkylningar.

Elaka baciller som jag hoppas kommer hålla sig borta länge nu!! För det här ska inte vara en sjukdomsblogg...


Radion är död i bussen.. Det medför en väl...

mms_img12225 (MMS)

Radion är död i bussen.. Det medför en väldig tystnad när man sitter och väntar på körningar. Jag hoppas att verkstan får igång den imorgon...!


Jag och Ville har gjort äpplepaj. Den får ...

mms_img56506 (MMS)

Jag och Ville har gjort äpplepaj. Den får avsluta en härlig helg.


<3 kärlek <3

mms_img21431 (MMS)

<3 kärlek <3


Samlingen har utökats med munvatten och sa...

mms_img64635 (MMS)

Samlingen har utökats med munvatten och salva...


Ville har haft bus för sig när han borstad...

mms_img15612 (MMS)

Ville har haft bus för sig när han borstade tänderna... Mina läppglans har han lagt ovanpå spegeln... Busråttan! <3


Trött

Festen i lördags var mycket trevlig och det kändes lite konstigt att sitta och dricka alkohol i den skolmatsal som man har suttit och ätit mat i 3 års tid. Där man har gått och trånat efter killar på skoldiscona. Men jag hade roligt och en del alkohol fick jag i mig. Fick höra gång på gång under kvällen att jag var lik Pernilla Wahlgren, lite roligt tyckte jag att det var.

Men tror ni inte på sjutton att bacillerna har hittat till mig? Nu är jag skapligt trött på alla bacillerna, humöret påverkas med och det är inte roligt att vara mig just nu. Blä! Något annat som jag är skapligt trött på att jag gav min sambo en uppgift för två veckor sedan, påminde honom igår och när jag ringde honom idag så hade han inte utfört uppgiften trots att jag från början letade fram telefonnummrena åt honom. Kanske en anledning till att man gör allt själv?

Idéer till inlägg finns inte heller, det är så tråkigt att bara skriva dag ut och dag in att vi hämtar/lämnar på dagis, jobbar arslena av oss och där i mellan lite städning. Just nu känns livet ganska tråkigt eller man kanske ska säga alldagligt.

Sedan är det mycket tankar på om vi ska ordna en fest när vi fyller eller om vi ska resa bort men då blir problemet att jag inte har någon semester att ta ut eftersom jag nyss börjat på jobbet.


RSS 2.0