Lugn hemmadag

Men dagen har varit annat än lugn. Gnällig skitunge och trött mamma är inte en bra kombination. Så jag hoppas att natten blir lugn och att man inte har en väderkvarn mellan oss i sängen. Det återstår att se vad morgondagen har att erbjuda. Är sugen på att åka till en strand så Ville får bada lite. Men jag vill och vågar inte riktigt åka själv med honom.

Annars så råkade jag halka in på H&M hemsida, fyndade lite kläder. Mest åt barnen, som alltid.

Nu ska jag ta och äta lite fil och jordgubbar. Mums!

Alice <3 Elias

Delar redan täcke med sin blivande


Potta

Vi har ju för länge sedan ställt fram pottan så  har han bara velat sitta där korta stunder och ingenting har hänt. Men i förrgår kväll så hade Ville kissat på golvet och Jonis sa till honom att man kissar på pottan. Och han nickade och sa ja och satte sig och klämde fram några droppar, inte bara 1 gång utan ett par gånger i följd. Vår duktiga kille!

I går så satt han på pottan efter lunch och klämde fram några skvättar i flera omgångar. Sedan sa jag att man kan bajsa på pottan med och han försökte, det kom en liiiiiiiten klutt och han gjorde det tre gånger.

Efter han hade ätit mat på kvällen så fick han sätta sig på pottan och kissa och då kom det en rejält med kiss. Och han visade även för Jonis att han kunde klämde fram en liten klutt.



Något annat som är annorlunda på hans rum är att vi har tagit bort
sidostycket på hans spjälsäng. Får se om han ramlar ur sängen eller
om han kommer in till oss utan att vi behöver gå in och hämta.
Läggningen gick väldigt bra, han försökte ens inte att gå upp ur sängen.


Får se i morgon hur duktig han är i dag.

Shopping

Var och shoppade lite idag, det som följde med hem var en massa mat, örhängen och kalsonger. Även ett par mammabyxor, de är inte till mig utan till en underbaring. Ett linne till Ville och min mormor shoppade en tröja till Alice.

Vi har varit till biblioteket, lämnade tillbaka och lånade nya. Ville älskar verkligen när vi läser. Han kan även ta en bok och sätta sig själv och läsa. Så roligt att se och läsning kommer jag alltid att uppmuntra.

Hoppas att det är lika fint väder i morgon med, ska försöka att åka till min mormor och morfar då och njuta i trädgården.



..

I'm alive...

Midsommarafton

Och för tredje året i rad så behöver jag inte plocka 7 sorters blommor att lägga under kudden, för jag har redan hittat min drömprins.

Vår midsommarafton kommer firas ganska tradionellt, med sill, lax och färsk postatis. Jordgubbstårta och trevligt sällskap. Dans runt stången kommer att ske i en bruksort med stångresande och kanonsalut.

Kameran kommer att få följa med denna dag. Nu ska jag skutta in i en dusch för att sedan packa väskorna så vi klarar av hela dagen borta.

 

Ha en underbar midsommarafton!


Sommar & sol

Idag packade jag in barnen i bilen innan kl.10 och for sedan och hämtade en pool, tankade bilen, lämnade matlåda och sökte efter svärfar. När den turen var gjord så landade vi hemma hos "Titti". Där blåstes poolen upp och vatten fylldes. Sedan njöt vi av resten av dagen. Alice sov gott i vagnen, jag höll ett öga på Ville som badade i poolen.

När vi lämnade "Titti" så hade jag tre barn med mig. Ville och Alice äldsta kusin skulle hem. Så tre barn bak i bilen, nu vet jag att det ryms.

Nu på kvällen har jag bakat en sockerkaka som Jonis kan ta med sig till skolan i morgon. Bakade även bröd.

I morgon så ska jag träffa en härlig tjej och vi ska ta en fika på stan. Mysig start på midsommarhelgen. Nu ska jag sätta igång och titta på det jag timeshiftade. Ska virka klart rosen så jag kan montera min lilla operabakelse.

Njutning

I lördags steg vi ombord på kryssningsbussen, jag och en väninna. Det började med strul då föraren sa att vi inte stod med på listan och jag hävdade att vi skulle åka med. Bussresan gick fint och vi kom upp till terminalen. I vattnet utanför kajen så låg en rad med militärbåtar, det såg riktigt häftigt ut. Vi bestämde att checka in på en gång så vi ade det gjort. Gick fram till luckan, sa bokningsnumret och då sa han att vi inte fanns med på listan. Stod där som ett frågetecken. Så han gjorde en sökning på mitt namn och fick fram att jag hade bokat till fel helg. Då bröt jag nästan samman och tårarna var verkligen inte långt borta. Incheckaren sa då att han skulle kolla vad han kunde göra och kom tillbaka och sa att han hade makulerat bokningen jag hade gjort och bokat in oss på kvällens kryssning. Vart så glad! Han är värd sin vikt i guld!

I väntan på att få stiga ombord


Väl ombord så lämnade vi väskorna i hytten och styrde kosan mot spat. Där bokade vi in oss på behandlingar, styrde därefter stegen till restaurangerna ombord och vi bestämde oss för att boka bord i Food Garden. Ner snabbt som ögat till hytten, hämtade badkläder och sedan till spat igen. Där gjorde jag en kroppsbehandling. Scrub, intvålning med scrubhandske, shamponering och sedan på med lermask i ansiktet och inpackning i håret. Sedan satt jag 3-5 minuter i bastun. Kände mig som en ny människa när jag sköljt av mig allt. Vi satte på oss badrockarna och gick ut till relaxen, där beställde vi varsin smothie, nötter och fruktspett. Sedan satt vi och njöt till det var dags för våra behandlingar. Anna hade bokat en massage och jag hand- och fotpeeling. Vi gick som nya människor i från spat!


Utsikten i från hyttfönstret innan vi la ut

Väl tillbaka i hytten satte vi på oss ett ansikte innan vi åkte upp till taxfree en snabbis på vägen till Food Garden. Jag bestämde mig för halstrad gösfile med sparrisrisotto, kräftstjärtspopcorn och Pernodspetsad beurre blanc sås, maten smälte verkligen i munnen och som utsikt hade vi solnedgång över Stockholms skärgård. Efter att ha ätit så gick vi till puben ombord och satte oss och tog varsin alkoholfri fruktdrink. Efter att ha fått sett kronprinsessan sagt ja till sin efterlängtade prins (nyheterna) så gick vi och la oss. Klockan var då runt midnatt.


Vi sov förväntansvärt bra och vaknade vid 7-7.30, vi gjorde oss i ordning och sedan gick vi upp till frukostbuffén. Där satt vi i 1½ timme och njöt av frukosten och av att se alla andra föräldrar springa efter sina barn. När vi njutit klart frukosten så gick vi ner till hytten, låg och läste, pratade och småslumrade till klockan var runt 12. Då gick vi upp på soldäck och njöt av den friska luften och där vart det fler alkoholfria drinkar i solen.


När vi suttit där en stund så gick vi ner till texfree och shoppade loss, tillbaka till hytten och packade i ordning och sedan upp för att dela en räksmörgås a la pensionär. Svägerskan min messade och sedan fick vi sällskap av henne. Gick en tur till till taxfree då Anna var sugen på en klocka. När min svägerska var tvungen att gå och jobba så åkte vi ner till hytten och hämtade våra väskor, satte oss i fören och där beställde vi ytterligare varsin alkoholfri drink medans vi la till vid kajen.


En njutningsresa!

Tävlar om ett namnsmycke


Hos Happily Ever After så tävlar jag om ett namnsmycke ifrån Kiddoz

Tävlingen avslutas den 28/6

Roligt innehåll

Min nya kamera

 


Dagis

Alice har fått en dagisplats, på Villes avdelning!

Skönt att veta!

Ett samtal

Dialog mellan Jonis och Ville:

Jonis: -Du ritar väl inte där ute?
Ville är på balkongen med en krita
Ville: -Näääää (Med tonläget; Är du helt dum i huvudet?!?)

Buzz natusan First touch

Undra vad som finns i detta paket...

 

En ny buzz uppgift, spännande!

 

Små söta flaskor med olja och tvål att buzza.

 

Det ska bli spännande se hur Alice känsliga hud säger om tvålen och oljan.

Och vad andra tycker!


Kungligt bröllop

Men jag kommer inte sitta bänkad framför tv'n för att se bröllopet. Men det kommer att stå på inspelning, för det är något jag inte vill missa.

När jag kommit hem så ska jag äntligen lägga upp kläder på tradera, ska bli spännande om jag lyckats sälja något där. Tanken är att lägga upp dem vid 20-snåret, så de inte går ut alltför sent. Vill inte att folk ska missa att bjuda på auktionen.

När jag väckt Jonis, som har sovmorgon, så ska jag skutta in i en dusch och snygga till mig. Ska åka på kryssning idag. Kommer bli spännande och se hur trafiken är uppe i Stockholm.

Lite annat to-do är att rensa bland fotografimapparna, ta bort de som redan är brända och sedan bränna ut de mappar som inte har blivit brända. Lite pyssel så där.

Problematik & uppdatering

Är det fler än bara en som har problem med att kommentera? Säg till i sådant fall så ska jag kontakta blogg.se och se vad de kan göra.

Det har varit tyst här de senaste dagarna men jag har prioriterat familjen och det underbara vädret.

Vad har hänt då?

Inget särkilt, dagarna har rullat på med lek och bus. Vi har varit hos min mormor och morfar och lekt i deras trädgård. Ville har sprungit omkring naken och badat i en liten balja. Jag och Alice har spenderat tiden på en filt i skuggan. Ljuvliga dagar!

Idag är det skitväder och jag ska försöka sätta igång och städa snart. Ville är på dagis, sista dagen innan sommarlovet. Nästa gång han ska till dagis är i mitten av augusti och då är det i nya lokaler. Det kommer bli ett långt uppehåll samt att Ville kommer tröttna på mig och Alice flera gånger om!

Tror jag har skrivit tidigare att jag införskaffade mig en systemkamera i måndags. Till kameran finns även en putsduk, väska, objektiv och en UV-lins. Linda, försäljaren rekomenderade ett uv-lins för att skydda objektivet. Och det tyckte jag var en väldigt bra idé med tanke på två barn!

I morgon så ska jag och en vännina åka på kryssning. Det blir väldigt lugn kryss då hon är höggravid. Men jag ser fram emot att kunna sitta och äta i lugn och ro utan att behöva springa efter barn eller att få äta kall mat. Och att snacka en massa skit!

Nä, dags att hämta storskrutt!

Redan kväll

Och ännu en dag att lägga bakom sig. Jag har inte själv hängt med idag, på förmiddagen så var Jonis i väg och presenterade sig för ett företag och nu är det bara att hoppas att han får praktik där. Sedan var det dags för lunch och när barnen sov så åkte Jonis i väg till skroten för att skruva loss delar från bilar där.

När han kom hem så åkte jag i väg till storstan för att uträtta lite ärenden. Hämtade först upp en tröja jag hade köpt privat, åkte sedan ut till köpcentrat och bytte en blinkade blåljuslampa och hämtade ut penicillinet åt Alice. Det roligaste jag inhadlade var min efterlängtade systemkamera. Så när jag har skrivit klart detta inlägg så ska det lekas.

Barnen kommer verkligen att bli trötta på mig i morgon!

Polkagris

Min sambo satt ute i solen och pluggade för ett par veckor sedan.
Jag tog kort på polkagrisen.
Han vart brun ett tag men nu är han lika blek igen...

Och solbrännan satt enbart på ena sidan av ryggen!

Virkad prinsesstårta

Indra har länge gått och pillat på en virkad prinsesstårta i en affär och sagt till sin mamma att hon vill ha en sådan. Så sagt och gjort så letade jag upp ett recept på tårta och ros. Behöver jag säga mer än att hon vart överlycklig!

 

 

Tårtreceptet hittade jag här hos Borghoffskan och rosen här hos Fröken Elsas virkblogg. Tack till er båda för recepten!

 

Jag har inte stärkt kanterna utan vände botten.

Stadgade även upp tårtan med en kartongcirkel.


Djurpromenad

I dag har vi varit hos barnens kusiner och firat en 5 årig tjej. Ville och Indra leker så fint tillsammans. Vi gick en promenad innan vi skulle åka hem, och på den promenaden såg vi en bebissnok (jag hoppade högt och skrek!), vinbergssnäckor i massor och en groda.

Vi stannade till i en lekpark och såg barnen leka. Vi, föräldrar, pratade om att ta en helg och festa ihop i sommar. Vi pratade om det i fjol och jag hoppas att det blir av i år.

Var upp till jourvårdcentralen med lillsnurpan, hon har varit lite gnällig och idag på förmiddagen ville inte hon äta. Läkaren lyssnade, klämde och kollade i öronen. Han kollade även halsen och såg att det var rött och svullet. Så nu äter även Alice penicillin.

Gårdagen stannades inne och det pysslades med lite olika projekt som inte hade blivit klart. Jag satt och virkade en prinsesstårta.

Just nu: Kollar på Hairspray och virkar bakelser.

Prövar mina skor


Segt

Med inlägg här men lusten till att sätta sig ner och skriva infinner sig inte.

Jag har annat att pyssla med, såssom att virka en prinsesstårta till ett födelsedagsbarn. Det är meningen att hon ska få den imorgon, så jag hoppas bara att jag hinner klart.

Alice har sovit väldigt oroligt de senaste nätterna, igår kväll såg vi en blåsa på hennes tunga. Bara hon inte har åkt på halsfluss! Jag inväntar hennes tänder i alla fall. De borde komma snart!

Nu ska jag ge dotra banan och sedan är det ett måste att sätta sig med virkningen igen.

Jag önskar er en underbar lördag!

Regnig fredag

Vaknar upp till en regnig fredag men det gör ingenting. Marken behöver få en ordentlig väta och jag har tänkt städa idag. Dock är det tråkigt för alla som slutar skolan. Håller vädret upp när studenterna ska åka med traktorerna på stan så ska vi upp och kika. Jag ska titta på studenterna och Ville ska få se alla traktorer.

Om vi nu tar oss upp på stan så ska jag köpa ett par virknålar. Behöver utöka sortimentet.

Var in till grannstaden igår, Expert har ett bra erbjudande på en Canon EOS 1000D just nu. Och jag har länge suktat efter en systemkamera och nu när skattepengarna kom så tänkte jag slå till. Tyvärr var de slut i butiken men de har beställt hem fler, jag reserverade en kamera. Jag hade velat haft kameran redan igår!

Min väninna var hit en sväng igår, vi drack kaffe, åt goda bullar och satt och fnula lite på vad vi kan hitta på för skoj. Vi har planer på att åka och göra något tillsammans innan hennes bebis kommer till världen. Något med övernattning lockar. Hon var så gullig, hon hade med sig hembakt bröd som hon hade bakat. Tack, det var guld värt!

Ville är redan bättre, tror att flussen hade läkt ut av sig själv innan vi började med pencilinet.

7 månader

I går var det 7 månader sedan Alice kom till världen. Hon har blivit så stor, min lillskrutta. Hon ligger inte still på det stället man har lagt henne. Rullar runt, snurrar runt i en ring, ålar sig bakåt. Alice sitter även stadigt. Men det kan hända att hon ramlar. Så roligt att se henne utvecklas. Hon äter som en häst och det gör mig glad.

Vi var till bvc igår och hon är nu 69 cm lång och 7500 gram tung.

Tiden går för fort!

Just nu

Sitter hemma hos min syster och får avlastning. Har ringt läkaren och ska dit för en check av Villes öron och hals. Han har ju en andedräkt som kan ta livet av en och nu har han feber samt att han har börjat tagit sig för öronen.

Matväg hittills är ca 10 mariekex och 1½glas saft...

Nu ska jag hjälpa till lite här..


Update:
Läkaren såg inget i hals eller öron men
halsprovet visade på halsfluss.
Fick utskrivet kåvepenin.

Gnäll, gnäll och gnäll!

Tyvärr är det väldigt många negativa inlägg just nu, men det är svårt att hålla humöret uppe. Ville vaknade kvart i sju och har gnällt konstant. Ömsom gråtit, ömsom ropat efter pappa. Ville vill inte äta och får därför hemskt humör. Välling går inte att dricka, glass för kallt, macka vägras. Maten spottas ut för det gör ont i munnen. Han får gå hungrig och sedan får han pannkaka vid lunch. Har försökt allt känns det som. Smärtlindring, kall handduk, bitring.  Även pjosk och lock går bort, gnälls lika mycket för det.

Ge mig styrka till att klara dagen!!

Ännu en lååååång dag

Nu får tänderna ta och komma upp!!

Stämplar ut och går och lägger mig!

Just nu

Alice ligger på golvet och leker. Hon ligger numera inte still på ett ställe, utan rullar omkring. Ville sover fortfarande, han har vaknat till och från i natt med. Idag blir han hemma från dagis eftersom han inte har ätit så bra i går. Han är en Jonis när han inte får i sig mat.

Jag ska brygga kaffe, är frukost och sedan invänta svärfar som ska passa barnen medans jag går till tandläkaren. I eftermiddag är det bvc som gäller. Kanske hinna med lite utelek, helt beroende på Villes dagsform. (läs mitt tålamod och ork...)

Lång dag

Behöver jag skriva mer än att Ville håller på att få sina kindtänder. Vilket resulterar i konstant gnällande. Gnällandet började i går lunch!

Alvedon/ipren hjälper inte mot smärtan... Ge mig tålamod!

Imorgon ska jag till tandläkaren och laga en tand,
jag ser det som en chans till att få vila öronen.
Säger en hel del va?


Helg

Helgerna går för fort!

Gårdagen var lugn och skön, men dessvärre kommer vi aldrig i väg i tid. Tyvärr kommer det väl alltid vara så, men jag vill inte ha det så!

Jag hittade inga kläder till mig, men Jonis fick två nya tröjor, ett par shorts och ett linne. Kläder till mig är så svårt att hitta, modet i dag är inget för mig. För bleka färger. Det enda som saknas i min garderob är ett par shorts, jag är just nu för bred över rövva.

Vi gick in en sväng på barnens hus för att kika på bilstol till Ville och det vart att vi kom ut med den. De hade ett pangpris på stolen. Så nu har Alice Villes gamla stol. Hade velat haft båda bak men det gick tyvärr inte pga att Jonis måste sitta så långt bak. Så Alice sitter fram och Ville bak.

Barnen hade haft det bra hos farmor och farfar. De sov så gott i vagnen när vi kom tillbaka. Mina änglar!

Idag är planerna att åka till Jonis äldsta bror med familj. Ska bli trevligt, och vi åker efter lunch.

Inlägg nr 200, Jihå!

Tävlar om ett värmedjur

 

”Jag tävlar om ett värmedjur från Ljuskraft hos Carolina. Var med och tävla du också.”


Tävlingen avlsutas i kväll kl.18.00

Tävling hos Carolina



”Jag tävlar om en Goodiebag för hela familjen värd minst 10.000 kr
hos Carolina – var med och tävla du också”


*Barnkalaset sponrar med ett Presentkort på 200 kr!
*Buffis Barnkläder sponsrar med ett Presentkort på 200 kr!
*Carolines Smyckeskrin sponsrar med ett Presentkort på 250 kr!
*DarlingExpress sponsrar med ett Presentkort på 250 kr!
*GladaGrodan sponsrar med ett Presentkort på 250 kr!
*LasseLasseLiten sponsrar med ett Presentkort på 300 kr!
*Memories for life sponsrar med en värdecheck på 1000 kr!
*Supergrafik sponsrar med ett Presentkort på 250 kr!

 

*Bambino Mam sponsrar med Picnic-box, bestickset och vattenflaska!
*Barntyger sponsrar med en stor väska Tiny Zoo från Mairo!
*Bioform sponsrar med ett förkylningspaket till hemapoteket!
*Body and Spirit sponsrar med en påse granatäppelkärnor!
*Canvastavlan.se sponsrar med en valfri canvas värd 600 kr!
*Ekokul sponsrar med en Happy Mais mellanbox!
*Ekoleko sponsrar med ett ecokit, en dinosaurie!
*Johanna Form & Design sponsrar med body & mössa från sin Babyface-kollektion, samt kort med kuvert!
*Kalasform sponsrar med bakformar!
*Karin Herzog sponsrar med en Silhouettekräm!
*Kiddoz sponsrar med en barnvagnsmobil (max 8 bokstäver)!
*myHeart.se sponsrar med 52 romantiska veckor!
*MyOwnStyle sponsrar med ett halsband från MarMalaid!
*Nallebudet sponsrar med ett Nallebud värt 150 kr!
*Namnnappen sponsrar med ett paket valfria namnnappar!
*Natusan sponsrar med nya First Touch-serien!
*Onetex sponsrar med ett Nalle Puh påslakanset för spjälsäng!
*Pappaprylar sponsrar med en valfri Walltastic, 3D-tapet!
*Sagolikt sponsrar med en bok!
*Sakfabriken sponsrar med ett säkerhetsbälte för barn i kundvagn!
*Spöket Laban sponsrar med ett Spöket Laban-tält!
*StudioNele sponsrar med ett valfritt ”Love is easy”-tryck (21×30 cm)
*Willvin sponsrar med en valfri skötväska OCH en Willvin MultiDad!
*Önskefoto sponsrar med ett valfritt gosedjur med personligt foto!

 

Tävlingen avslutas den 30 juni kl.20.00


Äventyren idag

Jag tog barnen och for in till stora staden och mötte upp Jonis på hans skola. Väl där så fick jag ansikten på dem Jonis pratar om varje dag. Det var roligt att träffa dem. Vi tog storbilen upp till platsen där affärerna ligger samlade. Första anhalten var en skoaffär, Ville behövde nya skor men tyvärr hittade vi inga där åt honom. Men däremot hittade jag och Jonis skor till oss. Jag valde 2 skor á 99kr, lätta, tygskor till sommaren. Jonis hittade med ett par tygskor.

Sedan gick vi in till en klädbutik för att kika efter en "Emil"keps till Ville. Men därifrån gick vi med en keps och ett par rödrosa solbrillor. Efter det var avklarat så satte vi oss ner och fikade för att sedan hitta ett par skor till Ville. Tur att vi fick hjälp, för han sa inte ett knyst medans kassörskan hjälpte oss att prova ut skor till honom. Mycket smidigt! Nästa gång så åker vi dit igen. Alltid trevligt med bra service!

Jag tog pussy wagon hem, och poppade musik på hög nivå. Så skönt att kunna göra det utan barn. Väl hemma gjordes tacos och nu sover skruttarna. Jag ska hämta en cider som jag la på kylning. Ska ta den och sätta mig en stund på balkongen och njuta av solen sista strålar för i dag.

I morgon ska vi lämna barnen för att fara ensamma på äventyr! MYS!

Äntligen helg

Och helgen börjar med att vi åker och möter Jonis på skolan. Sedan ska vi shoppa skor och mössa till Ville. I sann Emil anda.

Jag hoppas på att hitta skor till mig och Jonis med. Vi behöver ha lite nytt på fötterna. Sedan ska jag be och få köra pussywagon hem. Vill kunna poppa musik på hög nivå plus att jag får ensamtid.

Nu är det b-blöjbyte och sedan en dusch innan vi sätter oss i en varm bil.

Ha en bra start på denna sommarhelg!

Bokmal

Jag och barnen går en gång i månaden upp till
vårat stadsbibliotek och lånar böcker.
Ville visar ett stort inresse till att läsa och det uppmuntrar jag mer än gärna.
Böcker läser vi när han ska sova, när han sitter på pottan
och han tar även böcker och sätter sig och läser själv.



Sittandes i saccosäcken, ätandes på ett rån och läser bok.


Helgen som var

Lina kom hit och sov över natten till lördagen, så jag/vi skulle slippa gå upp allt för tidigt. Jag vaknade av att Alice kvittrade 05.15, stoppade i nappen och beslöt mig för att det inte var någon idé att somna om. Klockan skulle ändå ringa om 10 minuter. Vi var klara och satt i bilen redan kl.06. Vädret var lite grått och trist men helt okej bilväder. Vi lyssnade på radio, våra brända skivor, åt godis och snackade skit och skrattade. Riktigt mysigt!

Vi var framme i Sundsvall ca 10.30, åkte direkt till värdparet och träffade alla. Vi gjorde oss ordning till dopet och sedan fick jag agera taxi. Vi hittade fram till kyrkan och Elias var jätteduktig. Han sov igenom hela ceremonin och vaknade när han fick vatten på huvudet men då kom lite tårar. Lina M sjöng, vackert som vanligt!

Fikan efteråt var trevlig, och Elias kommer bli så glad över alla hans presenter. Bland hans presenter var det skotersparbössa, en polisbil och virkade leksaker.

Efter dopet och fikan så packades bilen full av tjejer och begav oss ut till Birsta för lite shopping till kvällens grillning. Sagt och gjort, släppte sedan av 3 tjejer hos värdparet så jag och Lina kunde åka ner och checka in på hotellet och ta varsin efterlängtad dusch. Vi gjorde oss snygga och sedan satte vi fart på våra apostlahästar.

Ledorden för kvällen var:

Alkohol, musik, skratt, minnen, majskolvar, ännu mera musik och skratt










Äkta kärlek

 

 

Kärleken när den är som störst!


Torsdag

Vart tar dagarna vägen?

Jag tyckte nyss det var söndag och nu är det torsdag. Jisses!

När jag har hämtat Ville så ska vi åka till min morfar och där ska vi äta lunch och sedan njuta ute i trädgården. Ska bli riktigt skönt, tänkte att jag ska hjälpa morfar att resan lite ogräs samt att Ville får springa av sig.

Nu ska jag hänga tvätt, packa i ordning det som behövs och sedan rota fram bikinin så jag kan få lite solbränna.

Jonis satt ute i skolan i går och pluggade. Kan tala om att han ser ut som en polkagris... Tog kort på honom i går så bilder kommer..

Finurlig unge


Sommarläsning

Har suttit och suktat efter lite nya böcker.

Ett fåtal av de jag vill är:


Jag har läst de andra bäckerna i hennes serie,
och när man har fastnat så måste man bara fortsätta.


Mari skriver väldigt bra, ingen bok har varit dålig.
Ser alltid fram emot att läsa hennes nya böcker.


Marians böcker är lättlästa, perfekt bok att läsa i hängmattan.


Spännande och se om han lyckas fånga mitt
intresse i denna bok. Har läst han två andra.


Förra boken, potensgivarna, var väldigt rolig.
Så förväntningarna är höga på denna.

Dålig uppdatering

Har det varit under helgen, men jag har varit bortrest och krafterna har jag tappat under vägen.

Ska leta upp orken och komma med ett inlägg om resan, dopet och kvällen med mina underbara vänner.

Tills dess, ta hand om er!

RSS 2.0