Är ni laddade för ikväll?

mms_img13111 (MMS)

Är ni laddade för ikväll?


Hurra!

Så skönt att barnen sov så bra inatt, dock hade vi Ville mellan oss då hans blöja läckte. Men nu är jag pigg och ska börja göra lite pyssler redan nu. Gäller att vara effektiv då mycket ska ordnas idag.

Låt ljuvliga helgen starta!


Laddar

Nu börjar det dra ihop sig till 60 års festen. Vi börjar bli klara med alla förberedelser, imorgon så ska det dukas så kan vi bara njuta utav det långväga besök som väntas, under lördagen.

Det ska bli så kul och jag har hittat the dress, skorna är klara och jisses och hans moster..

Ska kolla klart på BL innan jag hoppar ner i sängen. Barnen var allt för morgonpigga imorse och det var inte populärt av mig.

Så på lördag ska jag se till att någon tar kort på mig, jag har gjort något drastiskt med håret som jag har glömt att tala om. Hihi!

Helgen i korthet

Jobb, solsken, fika, vårskor, däckbyte, utelek,
utefika, storhandling och skitsnack.

LJUVLIGT!!!

Idag är ingen vanlig dag

...för det är min älskade sambos födelsedag!
Hurra, Hurra, Hurra!

Nu är han med på rätt sida av vuxenstegen, hihi.

Puss på dig min fina!fotograf: Ville

30 år sedan

Hipp hipp hurra till mig själv och välkommen in i en ny era..Prick på detta klockslag så föddes jag på Köpings BB, 2770g & 46 cm.

Vilken present jag fick av min älskade sam...

mms_img72562 (MMS)

Vilken present jag fick av min älskade sambo och barn


Ligger och lyssnar på hur Jonis och barnen...

Ligger och lyssnar på hur Jonis och barnen pysslar ute i köket.. Har fått order om att inte gå upp, jag som är så nyfiken...


Sorgsna tankar

Nu kom tankarna, på vad som hände för fyra år sedan. Fyra år har gått, du Maxmilian skulle ha blivit 8 år i maj och lilla Saga skulle ha blivit 6 år. Ni båda är så oändligt älskade och saknade. Satt och funderade på hur ni skulle ha sett ut idag, hur ni hade blivit som personligheter. Men med en mamma som Emma så hade ni varit så varma och kärleksfulla.

Denna låten, Vem vaktar godhet, går på repeat just nu. Det är Emmas sambo, T, som har skrivit låten. Så fin, så tankeväckande.

Så här på kvällen för fyra år sedan, stod jag i vårt sovrum och pysslade med alla bebissaker, ringde min mobil. Det var Lina, vet att hon bad mig sätta mig ner men sedan kommer jag inte ihåg så mycket mer av kvällen. Jag vet att jag pratade mycket med Linda och med min mamma. Samtalen kommer jag än idag inte ihåg trots att vi har pratat om det. Jag blev ordentligt chockad...

Minnesstunden var väldigt fin, fina rislyktor steg till skyn vid klockslaget. Så underbart att vara tillsammans med vänner och dela sorgen och stunden. Emma har skrivit så fint om denna jobbiga dag.

17/3

Det är ett datum jag vill radera från almanackan, det är det datumet himlen fick två nya änglar och vi fick en enorm saknad. Ikväll så ska jag åka in på minnesstunden, känna värmen och dela saknaden med mina vänner.  19.07 så kommer ett antal risballonger stiga till himlen. För er, Maximilian och Saga <3

Hur mår jag då? Förra året så var dessa dagar väldigt jobbiga men i år känner jag mig starkare.Godmorgon världen!

Barnen ville gå upp allt för tidigt i morse men vi lyckades få sova ett litet tag till. Vilket var väldigt skönt, nu är dagen igång här hemma.

Så vi ska äta lite frukost innan vi beger oss till svärföräldrarna och svärmor ska gå på teater med barnen. Vi tänkte passa på att gå på systemet då och handla lite. Det är så man spenderar sin egentid, haha!

Annars så ska vi förbereda tårta inför imorgon, en lugn lördag känns det som att det kommer att bli. Skönt!

Alice har sett till att gmormor spelar fis...

mms_img33787 (MMS)

Alice har sett till att gmormor spelar fiskspelet medans Alice pysslar med annat


Fredagsmyset är inhandlat

mms_img33786 (MMS)

Fredagsmyset är inhandlat


SMS-inlägg

mms_img20031 (MMS)


Garderobsblomman i sovrummet blommar.. Häf...

mms_img39527 (MMS)

Garderobsblomman i sovrummet blommar.. Häftigt!


Måndag hela veckan

Fnulan efterlyste mig och då upptäckte jag att det var väldigt längesedan som det var ett inlägg. Kanske börja med söndagsinlägg? Haha, nä oftare ska det försökas bli.

En resumé för denna veckan kan sammanfattas i en mening, måndag hela veckan. Vi har fått nya taxor på taxametern men ingen information, kunder är missnöjda med de nya priserna, taxamter som inte vill hoppa igång, lampor som går sönder, batteritorsk är ett handplock av veckan... Det var väldigt skönt i fredags att gå av jobbet för att ta helg.

Gårdagens planer var att vi skulle upp på stan och kolla efter presenter för att sedan äta bakiskebab till lunch. Och på eftermiddagen så skulle Ville ha premiärcyklat ute men på något konstigt vänster så vart det en resa till ögonakuten då Jonis hade fått in ett spån i ögat. Barnen skötte sig så bra och Jonis blev petat i ögat och sedan röntgad. Efter turen på akuten så fick vi gå en shoppingtur på köpcentrat där i ställe. I en inredningsaffär så råkade vi välta en glasvas med utstikande blommor. Såklart gick vasen i tusen bitar... Lagom pinsamt men kassörskan såg att det hela var en olycka... Bad så hemskt mycket om ursäkt men vad jag skämdes...

Så idag så är planerna att Ville ska cykla, vi ska på kalas och sedan hem för att städa. En härlig söndag!


Bilder är det ont om då kameran tyvärr ligger mest i bokhyllan...

Vasaloppet

Vasaloppet är givet på tv en söndag som denna, en dröm som jag har är att någongång åka vasaloppet men jag tror att jag snart måste göra den drömmen till verklighet för man blir ju inte direkt yngre.

Nu ska vi borsta tänder och sedan åka och hämta mellankusinen. Hon ringde och ville leka med Alice, så A får följa med på vårt äventyr idag.

Hoppas att ni får en mysig söndag!

Friday

Det blir fest, sambon lyckades efter 1½ månads tid att boka en lokal. Hoppas att så många som helst av de inbjudna kan komma. Det vore väldigt roligt.

Nu ska jag hitta en klänning och sedan fixa de resterande av fixet som ska göras. Kommer bli kanonskoj!

Idag är det fredag och tyvärr min jobblördag imorgon men den brukar gå ganska fort vilket är bra. Jonis och barnen får roa sig själva.

Nu ska vi börja fixa oss inför dagens måsten.

Ha en skön fredag!

RSS 2.0