Söndag

Så var denna helg över, har knappt hunnit med att fatta att det varit helg.

Jag jobbade natten till lördagen, vilket kändes väldigt skönt. Men det var en hel del som strulade, fick hoppa över till bussen och köra rulle. Ett jäkla jobb att hitta bussen, få ordning på taxametern i bussen och sedan hitta tanten. Men hem kom hon och hon var jättenöjd. Resten av kvällen rullade på och jag var hemma igen 4 på morgonen.

På lördags eftermiddagen så bjöd vi svärföräldrarna på mat och det var en hel del fix innan det. Maten vart god och väldigt uppskattad. Så skönt att få bjuda igen lite.

Dagen idag har varit lugn, har bara gått och skrotat, sovit och ätit väldigt god pizza. Nu ska jag plocka fram lite godis och sedan ska vi njuta av lugnet i soffan till en bra film innan vi båda trillar i säng.
Ville hjälpte Jonis med att skruva bil och Ville älskade det. Syntes att Ville hade hjälpt till, han var svart om båda händerna.

Nä, dags att duka fram godis och stoppa in filmen i spelaren.
Hoppas att ni med har haft en underbar helg!


Kommentarer
Postat av: Linda

helgerna flyger fram!

Skönt o få komma ut o jobba lite, och även få bjuda tillbaka åt svärisarna. Sötskruttan är ljuvlig som vanligt! Fina fina!

2010-08-09 @ 18:47:28
Postat av: Linda

PRUTT, fick inte kommentera dagens blogginlägg IGEN. Fina ni är på bilden! Kul med sådana framsteg hos lillskruttan och storskrutt har verkligen varit hemma länge nu - kan vara nyttigt med besök då så de inte blir en chock för honom när det även är nya lokaler (äntligen?!).Kul med drömmarna o spånande med huset, har de tänkt flytta eller ska ni tvinga ut dem isåfall? ;-)

2010-08-10 @ 05:30:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0