Swisch!

Godmorgon! Så var denna helg till ända, förstår inte varför de går så fort?!?

Barnen vaknade till liv vid 6-taget så jag skickade upp dem med Jonis. Och jag själv gick upp när Jonis gick till arbetet. Skönt att få sova en timme till. Gäller att passa på!

 

I fredags så gick vi till den lokala mässan och kollade på när de åkte motorcykel i bur. Ville tyckte det var roligt, vi hann även gå en sväng bland montrarna inomhus. När vi var klara där så åkte jag och Ville och köpte pizza. Var en mysig avslutning på fredagen och en bra start på helgen.

 

Lördagen börjades med en sovmorgon för min del, min syster kom över till tio. Jag skulle göra en uppsättning i hennes hår då hon skulle på bröllop. Hon hade fått mycket beröm för håret och det tar jag åt mig av! Ville och Jonis skickade jag i väg till en bubbleträff, det var en hit för Ville. Han ville inte åka därifrån. När de var klara och barnen fått mat i magen så åkte vi upp på stan där de var barnens dag, vi hade pratat med Ville och han ville bli målad till en tiger. Stod timme i kön för ansiktsmålning, inte ett gnäll från någon av barnen och Ville satt som ett ljus när han vart målad. Han var överlycklig när vi gick från stan, raooow!

Kvällen avslutades med en film, ostbollar och dricka.

 

Gårdagen gick i slöhetens tecken. Gjorde inte ett skit, vilket var jätteskönt. Jonis var i väg och åkte crosscart och folkrace så jag var själv med barnen ett par timmar. Igår var jag negativ hela dagen, avskyr när jag själv känner hur sur jag är! Tack och lov är jag inte det allt för ofta! Men idag är det bättre.

 

Vad som ska hända idag vet jag inte än, får se vad dagen bjuds på. Spännande!

 

Nu ska lillsnurpan få lite mellis och sedan ska hon få hoppa ner i sängen och sova sin förmiddagslur.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Vad ska du hitta på idag då?

Kram

2010-08-30 @ 09:49:34
URL: http://fotografsandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Vilken mysig helg, å vilken härlig start på dagen. Vi hade också lite morronmys med tända ljus idag innan förskolan, å nu är jag hemma efter en promenad i solen med Bogge - dax att ta i tu med vardagssysslorna :-/ KRAM

2010-08-30 @ 10:13:54
URL: http://lurans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0