Myspyshelg

Helgen har varit fantastisk! Barnen har varit så snälla mot varandra, tror de vet om att tomten kommer snart.

I lördags så hade vi ett minijulbord här hemma med nästan allt som hör julmat till. Det var gott och trevligt. Vi hann med att få lekbesök innan vi skulle äta. Så slut barnen var efter det. Maten passade inte Alice, men hon har ätit dåligt ett par dagar nu, men tror det är fler tänder på G. Barnen slocknade som små ljus på kvällen.

Igår så åkte till grannstaden och gick på julmarknad. Skönt att få känna lite julkänsla. Vi träffade även på patrullerande poliser. Ville fick syn på dem och pekade, då kom polisen fram och skulle hälsa. Snabbare helomvändning på Ville har jag aldrig sett! Vi stämde träff med min mamma och hennes sambo. Ville valde att åka häst och vagn i stället för ponnyridning så vi åkte ett varv.


Det var mysigt. Sedan skulle vi gå och fika men det var fullt överallt så då köpte vi med oss hem fikabröd och avslutade dagen hos min mamma. Barnen fick hjälpa till att klä mammas julgran, det hamnade nog 15 kulor på ett område mindre än en 1 meter.Idag så ska vi gå och klippa Ville och i eftermiddag så är det luciafirande på Villes dagis. Ska plocka fram ett gäng lussebullar ur frysen som vi kan fika med efter firandet.


Tack mamma för bilderna!

Kommentarer
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Åhhhh älskar granar klädd av barn, så gulligt när de har allt där nere ;-) Å jag blir så nyfiken, vad virkar du på? Dessutom tack för kommentaren i dag, var så skoj å kika in hos ica ;-) Nu hamnar skivan i Gunnars paket :-D KRAM <3

2010-12-17 @ 08:16:10
URL: http://lurans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0