Onsdag

Idag så hade vi bestämt baddejt med en tjejkompis och hennes lilla familj. Barnen plaskade och hade roligt, även lite bråk hanns det med. Vi åt även lunch på stranden och när vi hade badat klart så packade vi in oss och när vi svängde in på vår gata såg vi att Ville sov. Så då ringde vi upp min svärfar för att höra om han ville ha fika besök, så det blev att vi styrde kosan till dem. Där fikade vi, lekte och hade jätteroligt. Mat fick vi med, svärmor är duktig på att laga mat, Ville äter så det står ut ur öronen på honom.

Kom hem efter läggdags och vid nio sov äntligen båda barnen, Jonis begav sig till grannstaden för att serva bilen. Än så länge har han inte dykt upp, så jag undrar hur det går.

Jag har skrivit listor inför vår lilla semester som vi åker på. Det är mycket att tänka på när man ska packa när man ska bo borta. Jisses!
Men det ska bli så mysigt att få komma iväg och slippa vardagen. Vi ska besöka ALV och kolmården och måtte vädergudarna vara på vår sida!

Imorgon är stora fixardagen här hemma, det ska tvättas, städas och packas. Det är skönt att bilen inte går förräns på eftermiddagen på fredag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0