Soliga måndag

Och min älskade sambos födelsedag! <3

Han ska få sin present när han kommer hem, så vi ska förbereda lite idag på fm.

Ska även ta och åka till vår lokala handelsträdgård och handla krasse och konstgräs, så vi kan göra lite påskpyssel. Fick tipset om krasse hos Sockenvägens söta. Har sparat ägg efter när Jonis har bakat.

Helgen har annars varit väldigt trevlig, med kalaset i lördags och babysimmet igår. Alice är grymt duktig, ett riktigt litet blötdjur! Hon dök mellan oss igår, det känns inte lika farligt denna gång som det gjorde med Ville. Det är så mysigt att se hur hon plaskar, skrattar och njuter att bara vara själva med oss. Vi ska lämna bort Alice och åka och bada med Ville så han med får lite egentid med oss. Gäller att vara rättvisa numera.

Appropå Ville så har han börjat att trotsa oss rejält, testar gränser så det heter duga! Man testar olika sätt dagligen för att få honom att göra som man vill. Be snällt, tala tydligt, tala lugnt, tala högt och när gränsen är nådd med råga så får han sitta i sin säng och tänka över det hela. Visst det blir en del tårar från Villes sida men det går fort över så fort man pratar lugnt med honom om varför han fick gå i sängen. Och det här är bara början och jag längtar redan tills trotsen är över.

Nu är det dags för oss att hoppa ur pyjamasarna och i våra kläder så dagen kan börja.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0