Helgen som var

Lördag;
Vi lämnade barnen hos svärföräldrarna och sedan åkte vi till storstan, båda jag och Jonis behövde lite nytt till våran garderob. Vi började med en snabb vända inne på IKEA och bara köpte det vi behövde, det var duktigt gjort utav oss! Sedan hittade vi nytt till våran garderob, det är roligt att få nytt att sätta på oss. Innan vi åkte hem så hämtade vi vår dator, så skönt att ha den hemma igen. Dock med mindre hårddisk men ett nytt windows. Vi fick mat hos svärföräldrarna innan vi åkte hem och la barnen.

Söndag; Efter Jonis hade fått sin sovmorgon tog vi barnen och åkte till en Jädersbruks dagarna. Där var det en massa gamla traktorer och olika maskiner man kunde även få flyga med en helikopter om man betalade 350 per vuxen och 300 för barn. Barnen kunde få åka en gammal tågbana, hölass och ångbåt. Ville var i extas, en nöjd kille som slockade i bilen på väg hem.
Vi var bara hem och vände innan vi åkte till min mamma. Det var kräftskivetime. Sammanlagt så var vi 8 vuxna och 5 barn, det blir lite stojigt men vi fick sitta i fred och äta upp de 4 kg hjälmarekräftor som fanns.

Helt otroligt vad helgerna går fort!!

Jädersbruks vänner

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0