Svampår

Denna helg har gott i familjens tecken. Fredagen har jag redan rapporterat om och på lördagen så åkte vi upp till Stockholm och hälsade på barnens farbror och hans sambo. Så fin lägenhet de hade köpt. Riktigt snygg och välplanerad lägenhet. Där kommer de att trivas!

Lördagen avslutades med familjepizza o Skogstorp med barnens kusiner. Så stor minsta kusinen har blivit. Det växer så fort, så fort!

Idag har jag varit ute i skogen med pappa och plockat svamp, skönt med en tre timmars skogstur. Det resulterade i en hel del god svamp. Bland annat så hittade jag en monstersvamp.

Det är så mycket kantareller så man höll på att bli sjuk, det kommer verkligen i omgångar. Förhoppningsvis blir det en vända på torsdag och fredag. Gott gott!

Bråkdel av kantareller på ett ställe.


På eftermiddagen så pysslade vi här hemma, diskat och städat. Även tvättmaskinen har gått varm. Jonis var duktig och satte upp lampor ovanför barnens sängar, nya krokar i badrummet och i hallen har barnen fått krokar att hänga upp sina jackor på.

frallan, sitter och lyssnar på pippi
i dockvagnen.

 

Nu ska jag återgå till svampen som är kvar att rensa. Hoppas att ni får en bra start på veckan. <3


Kommentarer
Postat av: Linda

Ja det är underbart o plocka svamp när det finns mycket, känslan är skön när man hittar och fyller korgen snabbt utan att rusa runt som en dåre ;-)Måste ut en sväng med, inte för att vi egentligen behöver - har frysen full med svamp men.. det är ju så mysigt. Och fikat och allt skogsluft, aah!

2011-08-29 @ 00:00:39
URL: http://underbargava.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0